Sunt cele mai fidele si ascultatoare fiinte de pe Pamant, dupa parerea mea. Un caine niciodata nu te va dezamagi, nu-ti va reprosa nimic, te va iubi neconditionat.Asa cum spui tu, vor fi mereu acolo, langa tine.Chiar daca nu te poate sfatui, de la un caine ai ce invata. El nu stie sa urasca, chiar daca il ranesti.Si mai sunt si alte avantaje:nu da din casa, poti avea incredere in el, sa-i spui secrete, sa i te destainui. Te va asculta. Poate nu te intelege, dar iti simte suferinta sau bucuria.Ai grija de cateii tai!
te pup.
Cainii sunt animalele mele preferate.chiar daca imi plac toate animalele, am o slabiciune pentru caini.cand vad un caine pe strada, ii zic mamei: -Uite ce caine frumos.
iar eaCe zeci tu la javra aia!?
Mie imi plac toti cainii, de la cei de rsa pana la maidanezi.in toti cainii vad ceva frumos.si eu am tot 2 cainiichi si Suzy(suzeta)
Am si eu un caine si de asemenea il iubesc enorm se poate spune ca un frate.Cand plang el vine langa mine si seara nu doarme decat langa pat, iar dimineata e langa mine pe perna:X:X
Cainele este cel mai bun prieten al omului chiar daca unii caini de pe strada sunt rai. Ei sunt asa pentru ca nu au un stapan care sa-i iubeasca. Unii caini sunt asa de apropiati de stapan incat si-ar da viata pentru el.
Buna Si eu iubesc enorm de mult animalele am si eu o catea care nici o data nu mi-a intors spatele ca sa zic asa, chiar simt ca ma iubeste, are 7 catei si a mai fatat inca 4 este,, un prieten '' de incredere mult mai mult decat omul, mi-se pare ca, cainele este mult mai intelegator si mai iubitor
Animale mai inteligente si mau iubitoare dupa parerea mea nu exista, atat de loiale! Am si eu un rotweiller, desi o rasa specializata in paza sau folosita de politie, este cel mai inteligent animal posibil. aceasta e parerea mea... dc? pur si simplu simte cum ai spus si tu cand sunt suparat. vine langa mine, ma line, parca se intristeaza si el! Nu am probleme cu el, nu este agresiv, desi este enorm, dorm chiar cu el in pat desi suna ciudat, dar este foarte bland si iubitor il am din primele zile de viata, am crescut impreuna si ne iubim reciproc credeti.ma ca simt. e ciudat sa te gandesti ca un animal tine la tine, dar cainii au un suflet enorm si te iubesc oricum te.ai purta cu ei! Sunt cele mai frumoase animale din lume
Da tu ai dreptate si eu am un caine de 4 luni si m-am atasat foarte mult de el si familia mea la fel.Mama mea a spus ca in viata ei nu va tine un caine in casa si acum...il tine.Mereu cand vin de la scoala(mama-servici) sare pe noi si dabea ne lasa sa intram se bucura foarte mult si este suparat atunci cand untem si noi.Il iubim foarte mult.Pa!
Eu am o parere buna despre caini si despre animale in general pentru ca exprima sincer ceea ce simt intotdeauna mai bine decat majoritatea oamenilor. depinde totusi in ce mod este educat/dresat un caine, in majoritatea cazurilor sunt o companie placuta
Eu unu iubesc in general animalele.Am si eu un caine si crede-ma ca mi-e dor de el pentru ca nu l-am mai vazut de 1 an aproape si deabias astept sa ajung acasa sa ie cu el sa ma plimb X:X:X. Dupa parerea mea cainele este cel mai bun prieten al omului asa ca aveti grija mare
.
Sunt mulţi factori care influenţează dezvoltarea unui câine, situaţia depinde la caz la caz.
Si eu am un caine de 15 ani si il iubesc enorm, in general cainii se ataseaza foarte repede de stapan si exista o legatura mare intre ei. sunt niste prieteni foarte buni si stiu ca ar sarii intotdeauna in ajutorul nostru daca suntem in pericol