Majoritatea persoanelor care critica homosexualitatea sunt fie chiar ele homosexuale fie cel putin bisexuale.
Spre exemplu rationamentul tau e valabil doar pentru bisexuali:
"Pentru ca in adolescenta, dorinta de a face sex este mai puernica decat posobilitatea de a face rost de un partener de sex opus.Ai inteles? Pe viitor, 60% din adolescenti, s-ar arde in dos."
O persoana heterosexuala nu ar face asta indiferent ca si-ar gasi sau nu o partenera. Faptul ca extrapolezi acest comportament bisexual la toti adolescentii ne duce la concluzia ca si tu esti cel putin bisexual si ai impresia ca asa gandesc oamenii "normali", tu in realitate fiind desigur bisexual.
Daca ai fi heterosexual cum ai putea crede ca un adolescent ce nu-si gaseste iubita e dispus oricand sa si-o traga cu un tip? Rezoneaza genul asta de gandire cu experientele tale juvenile?
Nu o sa "pun mana sa citesc" despre niste dezaxati mintal.
Ce a fost de spun s-a spun. Apreciez totusi raspunsul tau.
Acum mulți ani bolile psihice erau considerate posedări demonice, acum mulți ani se considera că tot bolile psihice pot fi vindecate prin lobotomie. Ce relevanță mai au „descoperirile" respective în prezent, când știința vine cu argumente clare care spun cu totul altceva?
Și vezi că nu e deloc rău să citești. Cititul combate ignoranța, să știi.
Imi place ca toti se gasesc sa-mi dea mie sfaturi despre citit si culmea nu prea aveti de unde sa stiti cat am citit eu la viata mea(daca stau bine sa ma gandesc,pot la randul meu sa va indrum spre citit si eu).
Pana una alta,ignoranta mea „evidentiata" de tine, a cam fost confundata cu ironia.
Subiectul in sine nu ma fascineaza, cum nici prostia umana nu ma prea fascineaza de asemenea.
Iar pentru cultura generala a unora, bolile mintale/psihice mai sunt considerate si in ziua de astazi de anumite clase sociale ca fiind posedari demonice.
Insa odata ce homosexualitatea a FOST adaugata in categoria " bolilor mintale", nu prea gasiti argumente sa dovediti voi contrariul.
Evident,m-ai descoperit.
Sunt cel mai homosexual/heterosexual om din Romania.
Stiu ca nu era raspunsul destinat mie, dar nu m-am putut abtine.
Diferența e că eu nu m-aș frustra dacă mi-ar spune cineva să mă informez cu privire la anumite subiecte. Dacă subiectul nu te fascinează, înseamnă că nu l-ai aprofundat. În acest caz, de ce te pronunți?
Nu trebuie să dovedim noi contrariul, pentru că a dovedit-o știința.
Un procedeu rational intre 2 persoane care se iubesc si care vor sa lase testament,sau sa se viziteze prin spitale.
Acest referendum promovat de Coalitia pentru Familie,care este in toi,in plin sezon,urmand sa se stabileasca ce si cum luna urmatoare,este unul dintre cele mai mari acte de discriminare.
Sa nu ai voie,intr-un stat,ca persoana lgbt sa te casatoresti cu cineva,persoana care plateste aceleasi taxe la stat,aceeasi bani ca restul,care se duc pe mizeria aia de catedrala, este inca un motiv in plus sa pleci dracu in niste tari mai fara indoctrinare religioasa, precum Franta, Anglia, Canada.
3 milioane de romani care sunt impotriva acestor casatorii, dar sunt sigur ca isi bat nevestele acasa, cel putin 40% din ei.
Am putea să ne căsătorim toți cu persoane de acelaș sex și în câteva decenii eliberăm pământul de umbra noastră.
Opa.
Iar ai facut o confuzie cu privire la „frustrarea" mea.
N-am aprofundat ce-i drept, insa mi s-a cerut parerea, a se intelege ca trebuie sa raspunda doar cei „bine informati" ca tine?
Îmi pare bine că încrederea-mi în propriile spuse ți-a transmis că eu aș fi un exemplu, deși nu asta am insinuat. Desigur că îți poți da cu părerea, să spui că nu ești de acord din cauza unei mentalități altfel, însă nu să te pronunți asupra psihicului lor, când tu n-ai citit despre așa ceva. Ți-am dat și exemple.
Mai spune-mi, te rog.
De la al doilea cuvânt, a început parcă să-mi pară mai interesant, totuşi daca stau mai bine să mă gândesc mă lasă rece.
Hahaha, îmi pare bine că te-ai ofticat atât de rău încât mi-ai notat răspunsuri ca fiind nefolositoare, chiar dintre explicațiile pe care le-am mai adus întrebărilor mele, astfel încât să se înțeleagă. Eu n-o să-ți răspund cu aceeași monedă, că mă duce capul mai mult. Simte-te onorat că ajungi pe lista mea cu persoane ignorate.
anonim_4396 întreabă:
MiCuTsAaaa întreabă:
Justme1997 întreabă: