anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre copiii ce isi jignesc si isi critica parintii? Aseara am vazut doua intrebari puse de niste copii (doi copii in varsta de 13 ani si 15 ani) ce vorbeau extrem de urat despre parintii lor (parintii nu le faceau toate poftele).

Răspuns Câştigător
| HelpingHands a răspuns:

E greu să fii părinte, dar e și frumos când știi să-ți educi copilul.

34 răspunsuri:
| Uchia a răspuns:

Ciudat de obicei asa se comporta copii intre varstele 3-12, dar de la 12 ani in sus intelegi ca nu o sa primesti chiar daca te dai cu capu de pamant asa car trebui sa te pui sa citesti rugaciuni ca sa iei o nota buna la testele initiale(parerea mea), eu am 12 ani (luna viitoare fac 13) si nu am facut niciodata asta de obicei cand le ceram ceva si ziceau nu fie mai negociam (asta mergea cateodata) fie cautam alternative mai ieftine(daca voiam un obiect ex telefon sau o consola portabil gen psp) fie renuntam si ma uitam la tv restul zilei

| GabyT10 a răspuns (pentru Uchia):

Multi ani inainte cu sanatate happy.Imi place varianta cu negocierea happy. Felicitari parintilor tai happy

| Uchia a răspuns (pentru GabyT10):

Ms gabi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vina o au si parintii ca pedepsesc cu chestii materiale, trebuie sa fi chiar incompetent sa faci asa ceva ca parinte. Plus au si o vina ca in loc sa se ocupe de sanatatea fizica/psihica a lor sa ii dea la un sport, curs de orice altceva incât sa-i mentina ocupati si sa se dezvolte intR-un colectiv in afara de scoala, care le poate aduce beneficii, ei ii indoapa cu haine si tablete si le interzic accesul la ele.