| CinevaXX a întrebat:

Ce parere aveti despre cuplurile ce cauta inca o fata pentru sex in trei? Este adulter? Daca e un cuplu sot si sotie casatoriti. Dar in cazul swingerilor?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca o persoana casatorita intretine relatii sexuale in afara casatoriei fapta este adulter, doar ca nu mai este pedepsita penal, art. 304 Cod penal, care prevedea si pedepsea adulterul, a fost abrogat in anul 2006. Oricum adulterul era urmarit si pedepsit numai la plangerea prealabila a sotului nevinovat. Numai bine!

| fabiola a răspuns:

Ca e adulter, ca nu e, nu stiu... dar stiu sigur ca nu mai e dragoste in acel cuplu! Persoana iubita nu o imparti cu nimeni!

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Este adulter in ambele din cazuri. In mod normal si mai ales din punct de vedere religios, nicio relatie nu ar trebui sa existe in afara unei casatorii. Parerea mea? Este tare aiurea...

| luiza a răspuns:

Nu am nici o parere, fiecare e liber sa faca dragoste cum vrea el. Daca ambi soti sunt de acord, liber consimtit nu este adulter, doar o fac impreuna +fata! Si in cazul swingerilor e acelasi lucru atata timp cat o fac amandoi si stiu unul de altul nu e adulter!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este desfranare.

| CinevaXX explică:

Pai aici e problema mea e sau nu Adulter

| CinevaXX explică:

Pai aici e problema mea, luiza spune ca nu Adulter