Mie imi plac dar le vizionez cu un singur ochisor
Pentru Flory:ma ierti, te rog, am apasat din greseala ''stupid''. Nu am facut-o intentionat
Imi place dar in acelasi timp imi este frica sa ma uitma sperie anumite chestii:-s
Foarte interesant... acum un an, omoream daca nu vedeam, acum din an in pasti. oricum tot timpu mi-or placut sa ma uit la prostii din'astea oricum odata am patit ceva :-ss cand am plkt toti de'acasa am stins luminiile. si cand ne-am intors, toate erau aprinse :-ss. si cand ne-am uitat daca lipseste ceva din casa. nimic. deci putin probabil sa fi fost un hotz, sau ceva de genu :-ss.
M-am cam plictisit de emisiunea asta.mai ales ca mai toate cazurile sunt asemanatoare.se muta intr-o casa noua, raman fara bani.etc,si pana la urma se muta, sau raman tot in casa respectiva. daca nu ai la ce sa te uiti, merge
Mie imi place dar ma enerveaza ca nu mai e nimic nou.Mai e pe zoone reality o emisiune cu fenome paranormale daca vrei sa te uiti
Acelasi raspuns ca zu. prima data cand am incepu sa o urmaresc mi se parea interesanta dar mai toate cazurile sunt la fel.
Eu o urmaresc dar cazurile sunt cam asemanatoare........in fine e cat de cat fhaina emisiunea :-p
M-am uitat odata la emisiune, dar m-am speriat atat de rau ca mi-a fost frica sa ma culc.
Cred ca este ''Fenomene stranii,,. Mie nu mi-e frica(am 12 ani), adica stiu ca nu toate chestiile acelea sunt adevarate.Si uneori e plictisitor, deoarece nu e nimic nou.Deja stiu toate episoadele...
Mie imi place si mi se pare interesant...ma uit in fiecare vineri
Si cred ca macar un pic din tot ce se petrece acolo este adevarat...
In prima faza te pune pe ganduri datorita faptului ca este pe Discovery deci este un documentar deci "o fi vreun strop de adevar?"