Acele femei au capatat aceasta capacitate de a-l scuza mereu pe barbat fie in urma traiului intr-o familie cu un tata autoritar,fie din dorinta de a mentine cu tot dinadinsul o familie pentru ca le este frica de singuratate sau de dificultati materiale,ele neavand o pregatire sau o indeletnicire care sa le asigure existenta. Uneori poate fi vorba si despre femei slabe, fara incredere in ele insele, cu o atitudine de servitoare.Desi s-au exprimat pareri in general dispretuitoare pentru acest tip de femeie, ele sunt mai degraba nefericite si merita compasiunea celorlalti; multe dintre ele dezvolta, pana la urma o atitudine de victima si chiar pot fi.Din randul lor mai cu seama se ivesc femeile agresate, iar o explicatie ar fi ca agresorul se simte puternic in preajma lor.Initial femeile ce scuza totul barbatului au un aer de superioritate fata de cele ce critica faptele aceluiasi; dar pot plati scump aceasta stupida aroganta.Numai bine.
Eu de femei misogine n-am auzit, poate de femei misandre.
Si, ca sa raspund, n-am nicio parere. Nu ma pot atinge cuvintele oricarei curve.
Femei misogine ar putea fi cele de religie musulmană, de exemplu, care accepta toate aberaţiilea alea despre supremaţia bărbatului.
Cât despre întrebare, nu-mi dau seama la ce te referi, la femeile misogine sau cele misandre? Oricum, ador să-mi bat joc de ambele categorii.
Din punctul meu de vedere e o greşeală să fii misogin sau misandră, singurul care are de pierdut eşti tu, căci nu vei putea fi niciodată mulţumit de cineva de sexul opus. Iar să fii femeie misogină sau bărbat misandru, mda, nu cred că trebuie să mai argumentez de ce e o prostie.
Depasind latura expresiva gresita dar intelegind directia, iti spun ca sint femei care isi inteleg potentialul si slabiciunea barbatilor.Nu lua in seama regulile morale in fata sexului per viu.
Probabil nu isi cunosc drepurile sunt educate si crescute in acest mod.Ce pot sa zic regret atunci cand intalnesc o asemenea femeie pentru ca incurajeaza barbatii intr-un mod negativ si in mod irational le aduc si lor numai neplaceri.Barbatul nu este cu nimic mai presus de femeie si viceversa.Insa fiecare cu mentalitatea lui
Femei misandre-urasc barbatii.Eu ma refer la femeile care cred despre barbati ca sunt mai presus decat ele si le dispretuiesc pe celelalte femei.Scuze daca n-am reusit sa ma fac inteleasa
Aceeasi parere ca si despre barbatii misogini: nu gandesc. Nu isi dau seama de egala importanta a ambelor sexe. Si cand zic egala importanta nu zic egalitate. E stupid sa pui egal intre 2 lucruri diferite (barbatul si femeia). Fiecare, din punct de vedere fiziologic au plusuri si minusuri in diferite activitati, si fiecare are menirea lui. Femeia nu trebuie sa faca ce face barbatul si barbatul nu trebuie sa faca ce face femeia, fiindca nici unul nu va face aceste lucruri la maximum de potential. Asa ca fiecare trebuie sa fim constienti de plusurile celuilalt si sa ne completam unii pe altii ca IMPREUNA sa ne realizam scopurile in viata. Cheers!
Nu exista femei misogine.
misoginism = lipsă de încredere faţă de calităţile morale ale femeilor; atitudine negativă faţă de femei.
Ba exista, daca nu as fii vazut asemenea exemplare nu as fii pus aceasta intrebare
DracuIa întreabă: