Au nebuniile lor in cap, o sa vada ele cand ies robotii femeie cum isi iau pwli in gura & pe la spate, cerand mila in genunchi de la barbati
Alea nu sunt feministe, feministele sunt altceva, ele sunt mai mult militante ale egalitatii de drepturi, e ceva mai complex, voi va referiti la misandre care sunt niste specimene aparte, in mare parte sunt cam duse, au niste traume pe care le au cu anumiti barbati si din cauza lor baga toata rasa masculina in aceeasi oala,, generalizarile sunt dovada de pr0stie dar alea au mintea limitata, macar sunt amuzante si sunt subiect de bascalie ori de cate ori isi fac aparitia.
Fiecare își trăiește propriile traume in viata ce mai devreme sau mai tarziu se exteriorizează printr-un comportament genul feminist, misogin etc.
Părerea mea despre misogini și feministe e ca, ori sunt niște oameni ce au trăit niște traume legate de sexul opus, ori niște persoane ce au făcut niște alegeri foarte proaste în viata și cum dau vina pe alții.
Probabil sunt lesbiene, nu am o problemă cu egalitatea dar unele din așa zise feministe se cred superioare bărbaților și îi urăsc deci sunt în mod sigur lesbiene că doar lor nu le plac bărbații.
anonim_4396 întreabă: