| inna a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care barfesc "in exces". Parca altceva mai bun nu au de facut.Eu unacred, ca cei ce barfesc sunt niste oameni complexati si vad in cei pe care ii barfesc ceea ce ei nu vor fi niciodata.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai barfesc si barbatii. Nu chiar atat de mult, dar o fac si ei. Si parca lor nici nu le sta bine. Cat priveste motivele pentru care oamenii barfesc, nu stiu ce sa zic. suntem diferiti si avem valori, principii si credinte diferite. de multe ori nu-i intelegem pe cei care sunt altfel decat noi, nu-i acceptam si in final, ii barfim. poate in speranta ca vom obtine de la ceilalti aprobarea propriului stil si blamarea celorlalti. Complexe avem cu totii (mai mult sau mai putin).

21 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sunt niste tate si barfesc din lipsa de ocupatie.

cami
| cami a răspuns:

Topite laughing

mlm
| mlm a răspuns:

Fac acest lucru din invidie, din rautate, incerc sa evit astfel de persoane.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu barfesc deoarece sunt barfita si invidiata si de aici mi se trage tot cheful.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

1. Nu au o viata persoanala.

2. Sunt acre.

3. Sunt ipocrite.

4. Sunt invidioase.

5. Nu sunt bune in pat.

6. Sunt frigide.

7. Sunt proaste.

8. Fereste-te de ele!

9. Fac degeaba umbra pamantului.

10. Le-as trimite in Africa la valuntariat!

Janina
| Janina a răspuns:

Daca esti barfit inseamna ca ai iesit cu ceva in evidenta si fireste lumea vorbeste vrute si nevrute, acum noi trm sa fim suficineti de verticali incat sa nu ii bagam in seama!

| ines a răspuns:

Barfesc din lipsa de ocupatie

| anonim a răspuns:

Ce inseamna pentru tine ''in exces''?-iar cat priveste barfa..., este specific feminin. rolling on the floor

| lia a răspuns:

Consider ca sunt lipsite de personalitate, ca nu au puterea sa isi asume raspunderea pentru faptele lor. Eu pe cat posibil incerc sa rezolv problemele cu ajutorul comunicarii, daca vad ca nu se ajunge la un consens rup orice legatura cu acea persoana. happy

| Lory_2572 a răspuns:

Asa e, fetele sunt extrem de rele, atunci cand apare una 'noua'in grup sau prin cartier, incep cu tot felul de critici ba la modul in care se imbraca, se piaptana, cat de slaba sau de grasa e, sau cum se machiaza...etc.Din punctul meu de vedere se simt oarecum amenintate ca alta le-ar putea fi rivala si ii cauta tot felul de defecte.Cu parere de rau...sunt de acord cu Emil... e specific feminin.

| dicarmencitta1957 a răspuns:

Cei care barfesc, o fac din lipsa de activitate, sau din simplu fapt ca sunt niste invidiosi. Cel care iti intra in casa si apoi se duce la alta usa si te barfeste, denota prostia pe care o are in cap, sau faptul ca ceea ce au vazut la parinti fac si ei in continuare.Lipsa celor 7 ani de la parinti.Eu ma feresc sa primesc vecini si asa zisi prieteni la mine in casa. O femeie, numai daca nu vrea, nu gaseste ce sa faca.Intr-o casa sunt multe de facut, iar barfa o lasam la dusmani, sau la vecini neaveniti.

| csintalan a răspuns:

Este o placere si pentru barbati, mai ales cand berea e blonda, sticla a fost virgina si ai cumparato cu greu,...

| ka2 a răspuns:

Invidie, simt nevoia sa iasa in evidenta si doar asa o pot face. Eu cand aud barfa, am plecat. Dezgustator!

Răspuns utilizator avertizat
| bc83boom a răspuns:

Fetele care barfesc? sunt niste tate, nu au altceva de facut, nu au curaj, sunt niste lase ca de altfel si baietii barfitori, sunt nimicuri si nu au nici o valoare.

| DarkBlood32 a răspuns:

Plictiseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu au altceva de facut in viata lor si se plictisesc probabil si barfa ii hraneste....nu sunt neaparat complexati dar daca nu au altceva de facut...si probabil e si in folosul lui sa stie atatea vorbe, le poate folosi in interesul lui....asa gandeste el....omul care barfeste in exces fie el femeie sau barbat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce faci discriminari?big grin nici barbatii nu sunt mai breji laughing

| diavolitza a răspuns:

Voi nu ati barfit nciodata pe nimeni big grin nu cred

| danukck a răspuns:

Adv innastraight face. zici ca`s babe.ai vazut ce a facut aia.*** rolling eyes. m`am saturat de barfe:-big grin

| adolse a răspuns:

Oameni care barfesc dupa parerea mea sunt invidiosi si de aia barfesc sau poate ai barfesc pentru ca nu au altceva de facut. ei mai intai ar trebui sa se uite la ei si pe urma sa barfeasca pe alti.