| OctaviaOctavia5000 a întrebat:

Ce părere aveți despre fetele care devin mame la vârste foarte mici?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Inconștiente de ce le așteaptă.

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca parintii sunt 100% vinovati in acest caz, ca nu s-ai educat copii si nu i-au supavegheat asa cum aveau obligatia legala, pana la 18 ani.

Aici eu as pedepsii parintii, nu copii minori care nu au primit educatie, destrabaladu-se prin cluburi si pe la iubiti pe acasa, ori prin masini straine facand sex, fiindca habar nu au avut cum sa se protejeze si nu au stiu ce au voie si ce nu, fiindca nu i-a educat si supravegheat nimeni.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O parere f proasta. Dar daca romanii prefera biserica in locul educației sexuale asta e rezultatul

| ioana748 a răspuns:

De ce ar trebui sa avem o parere despre viata altor oameni.
Nu foloseste la nimic parerea nimanui.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Suntem in top mame minore din Europa.
https://adevarul.ro/......35855.html

Mi-am mai spus parerea pe aici, dar de fiecare data adminii au sters intrebarile cu totul.
Sunt niste copii, pacalite de niste golani, de aceeasi varsta sau chiar pedofili, golani mai mari.
Lipseste educatia in familie, la scoala.
Lipseste educatia baietilor, ca fetele alea raman gravide cu baieti, nu de la Duhul Sfant.

Iar din intrebarile de pe TPU, iti dai repede seama ca le place sexul, dar n-au auzit de prezervative, habar n-au de Boli cu Transmitere Sexuala. Copiii "se intampla pur si simplu"

| Cipi1212 a răspuns:

Inconștiență.

| 1onur a răspuns:

Nu consider normal! Nici nu susțin măritatul însuratul copilor, Adolescenților, minorilor de la vârste care ar trebuie sa frecventeze învățământul școlar.

Nu Măritate cu forța! Și vândute pe banii! de părinți bolnavi! ceși distrug copii, fetele și nu au parte toată viața lor de o școală! Nu au parte toată viața lor de o viață cum toate fetele le au din famili normale, să mergă și ele la un suc la o plimbare, să-și cumpere hainele care și-le doresc ele, să-și facă prietene, prieteni de vârsta lor Nu să fie ținute în casă cu forța să nu vadă, să nu cunoască o viață normală, că așa vor niște bolnavi mintali ca apoi le mărită cu forța de la vârste mici pentru banii! Că "așa este tradiți"

Asta nu este nici "tradiție" și absolut nimic normal în asta nu văd nu consider!

Eu văd foarte clar traficul de oamenii! Și licitația pe viață unei copile Petru banii!,...

Nu părinți Nu neamurilor Nu frați Nu surorile Nu trebuie să decidă absolut nimeni pentru viața unei fete, femei ele sănt destul de Capabile și puternice să-și decidă bărbatul, băiatul de lângă ele care și-l doresc în viața lor!

Eu văd și știu! Cazuri care au fost o groză de fete măritate de la vârsta de 14 ani cu forța de părinți bolnavi mintali! Nu aveau habar de nimic copii și le-au vândut pentru banii!

Dumnezeul săi vadă! Săi dea de pământ! pe părinți ăștia bolnavi distrofici! care își bat joc de viața la copii le decide ei soarta la niște copii care n-au habar de viață nai habar de nimic și îi vinde pentru banii, astfel de "părinți merită cu închisoarea pentru tot restul vieții lor, pentru că maltratează distruge viata la niște copii ce ar trebuie să fie într-o bancă de școală să învețe să fie oamenii educați, nu să ajungă de vânzare, din cauza unor dezumanizați cu probleme grave și infecte bolnave pedofili!

| sweetys a răspuns:

Depinde ce intelege fiecare prin varsta foarte mica si de modul in care au ramas, plus multe altele( mediul din care provin, etnia etc). Dar daca luam un caz ideal ( fata la 15 ani, cu iubitul, frecventează scoala, are parinti etc), le respect fiindca isi asuma ceea ce au facut. Mai pot fi cazurile de abuz, sau cand fata traieste intr-un mediu toxic( parinti abuzivi, sau fara parinti, saracie, lipsa educatieietc.), cand face parte din anumite etnii etc. Deci pana sa judecam o persoana ar trebui sa cunoastem toti fcatorii care pot influenta aceasta decizie sau "decizie".

| Cro1997 a răspuns:

Toată lumea va avea o părere negativă despre asta, tu ce părere ai? Cum vezi tu această situație? Părerea ta contează, lumea judecă indiferent ce faci și ce nu faci. Dacă ești mămică de la o vârstă fragedă, asta e îți asumi această responsabilitate, trebuia să te gândești la consecințe înainte de a face sex neprotejat!

| PopescoIoana a răspuns:

Ideal este sa îți asumi. Nu sa faci avort. Sa te căsătorești si sa aveți grija de copil. Crima nu este o soluție. Te ajut daca treci prin asta. ioanapopescu22@yahoo.com