Sunt fete normale, nu`i nimic diferit de celelalte...Omu` nu se judeca dupa fizic, desi cei mai multi la asta se uita prima oara in zilele noastre...
Depinde cat de slabe. Daca au 1, 50 si eu 45 kg, si au si oasele grele, atunci nu. Daca au 1, 60 si au 55 kg, si oase usoare, de aici denota forme si frumusete deci sunt pro.
Sunt cateva care arata chiar bine slabe, dar sunt altele care sunt prea slabe si arata foarte urat. Pot primi o fundita te rog frumos
Sunt sexy si placute. Una este sa ai langa tine un dulap cu trei usi si alta este sa ai langa tine o femeie Sper ca nu esti grasa? Daca esti te rog sa ma ierti. Pa
Se pare ca ai multe raspunsuri din partea fetelor grase )
Pai eu personal am o parerea buna, adica se respecta, fac sport sau ma rog nu mananca ca si spartele.
Nu am nimic cu ele. Dar cele schiloade chiar nu-mi plac. Daca nu mananca asa raman.Chiar asa? Eu as zice ca daca fac unpic de burtica nu strica.Chiar atunci sunt sanatoase. P. S: unilor baieti le plac fetele slabe, altora nu.
Te referi la fetele slabe sau "schiloade"?
nu am nimic in potriva fetelor slabe, sunt frumoase.
dar de cele "schiloade" mi-e mila sincer, cum stau hainele pe ele, ca pe niste bucati de scandura...
Nu conteaza daca esti slab ori gras nu esti nici gorila nici mamut sau alt lucru in afara de un om
Gimnaste / modele / balerine, la asta m-am gandit cand ti-am citit intrebarea. deci. iti dai seama despre parere din exemplele alea 3
"MyrunikCa a răspuns: Pai, sincer, slabe, slabe, nu`mi plac, adica au un aspect foarte...Plat. Si un baiat, vrea sa simta si el niste forme, nu?"
Am si eu o intrebare paralela: Crezi ca exista vreun barbat caruia i-ar place sa puna mana pe o bucata de slanina ce se misca ca o piftie, avand niste sani ca ugerele de vaca? Fals, accepta grasele din comoditate dar cu ochii sunt tot dupa cele slabe.
N-am nimic de spus despre ele.
Dar cele care sunt mult prea slabe, de numa' oasele's de ele...alea chiar ma enerveaza . Adica, sunt unele care chiar nu se pot ingrasa, dar alea care vor sa ramana asa, schelet.no comment. Doua bete infipte-n fund , aparat de mers pe drum.
Prefer o fata mai slabuta, in nici un caz schelete, sa fie o fata "buna"sa am unde sa pun mana
Pai, sincer, slabe, slabe, nu`mi plac, adica au un aspect foarte...Plat.
Si un baiat, vrea sa simta si el niste forme, nu?
My opinion.
Peace.
Nu stiu, ideea este ca eu o perioada am fost foarte slaba si nu imi placea cum aratam.
Oricum, fiecare femeie e frumoasa oricum ar fi ea.
Pot sa fie slabe de la sine sau sa fie obsedate de corpul lor, ca sa slabeasca, sa slabeasca, sa slabeasca Acelea sunt chiar enervante... Obsedatele
anonim_4396 întreabă:
bianca93_2088 întreabă: