| RockOn666 a întrebat:

Ce parere aveti despre incest? Ati avut vreo relatie de genul asta? Eu nu am avut, dar cred ca mi-a placut de fratimiu. :d

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Incestul(relatii sexuale intre rudele de sange directe) este o infractiune si n-as putea fi de acord cu aceasta nici in ruptul capului. Faptul ca-ti place fratele tau este iubire de frate si nu incest. Numai bine!

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Resping din start ideea de incest. E ceva ce nu trebuie sa fie niciodata. Desi din pacate sunt destule cazuri.

| Zenithf a răspuns:

Una este sa fi simtit ceva si alta este sa fi ajuns la fapte. Atractia intre sexele opuse este normala, si daca nu ai avut pe cineva este normal sa fi simtit asta intr-un moment mai ciudat.
Vei vedea insa ca, odata ce vei avea o relatie stabila, chestii de genul asta nu se vor mai intampla.
Pace!

| Razvan a răspuns:

Psihologii spun ca atractia fata de rude este normal, mai ales spre parintele de sex opus, tocmai de asta consient sau nu fetele isi cauta parteneri care sa semene cu tatal lorhee heeRelatii de genul nu am avuthappy

| Gizăz a răspuns:

Eu cu vară-mea de gradul 4 dar nu cred că se pune. laughing

| Aiicha a răspuns:

:-&cum a putut sa-ti treaca asta prin cap? si simplul gand ca ti-ar fi placut de fratele tau e un pacat.:-&:-&

| Gabriela01 a răspuns:

Fara gradul 1, nu accept.happy si da, cu un var. dar am aflat tarziu laughing bine era fratele mamei care era nasa lu x si sora lu y laughing indepartat oricum.

| Man_Fox_1985 a răspuns (pentru Gabriela01):

Bv, si eu am avut cu verisoara primara tongue

| tina20 a răspuns:

In primul rand, incestul este un pacat mare, un abuz. In Romania, a devenit un mod de viata la cate cazuri se intampla zilnic. Trebuie sa stii totusi ca incestuosii risca o pedeapsa intre 2 si 7 ani de inchisoare. Din pacate, doar o parte din persoanele care recurg la astfel de gesturi sunt descoperite. Cred ca ar trebui sa mergi la un psiholog, te poate ajuta...cu fratele tau ai vb despre asta? el ce parere are? Eu una, nu st de acord cu asa ceva, indiferent de gradul de rudenie intre 2 pers. Deci NU, exclus asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal ma rocky nu e ciudat deloc nu-i asculta pe ignorantii asta frustrati. Nu fac decat sa se minta de frica sa nu fie acceptati de alti ignoranti frustrati.

| problema a răspuns:

Nu sunt de acord cu rude de gradul 1. Si am facut sex cu o matusa si asta teoretic vorbind, pentru ca ea nu are nici o legatura de sange cu mine, fiind sora vitrega a tatalui meu vitreg.