| CityOfSatan a întrebat:

Ce parere aveti despre indiferenta intr-o relatie? Ce e de facut cand el e indiferent, dar simti ca te iubeste? Cum pot sa combat indiferenta? Cel mai multumitor raspuns primeste Fundita:*

Răspuns Câştigător
| savacornel0612 a răspuns:

Daca o persoana dintr-un cuplu e indiferent(a) fata de cealalta atunci acea relatie nu v-a avea multe zile, si daca are acelea nu sunt fericite, asa ca...lasati-va la mana voastra si vedeti-va de treaba.

11 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu poti face nimic daca tu esti o romantica incurabila si el e tipul de om rational. Va fi mereu indiferent, indiferent ce ai face tu. Nu il vei putea face sa fie romantic si el, asa e el.
Daca insa nu e tipul de om rational, adu putina culoare in relatia voastra. Ce inseamna asta? Fa ceva nou cu el, incearca sa vezi ce ii place si ce nu ati mai facut, si faceti acel lucru. Fa-i surprize, lucruri care ii plac mult.
Si ai grija sa nu fii tu inchisa cumva fata de el, astfel el devenid indiferent. Se stie ca daca unul din cei doi se inchide, se inchide si celalalt, si nu e bine, ca asta aduce indiferenta in cuplu. Deci cauta sa fii tu cit mai deschisa fata de el, si vei vedea schimbarea.

| negru30 a răspuns:

Indiferenta=indiferenta - unde este indiferenta nu exista iubire

| Anastasia4ever a răspuns:

Indiferenta intr-o relatie... oare chiar e asa sau e doar parerea noastra? Eu cred ca fiecare relatie are astfel de momente. Si eu am trecut prin asta...si te sfatuiesc sincer sa nu fi geloasa, irascibila, etc. Poate roata se va intoarce si el va crede acelasi lucru despre tine iar tu nici nu te vei gandi ca esti indiferenta. Arata-i ca-l iubesti, mici surprize placute. arata-i ca e important pentru tine, in nici un caz nu-l trata cu indiferenta pentru ca nu ve-ti ajunge nicaieri. Stim prea bine, dragostea e biruitoare. Sa va iubiti mult!

| larissuka a răspuns:

Raspunde cu aceeasi moneda, va fi EL topit dupa tine! cu cat esti mai indiferent Sau mai bine zis dintr-o bucata cu atat esti mai iubit ( la mine una functioneaza de minune)! bafta :*

| LadyAdda a răspuns (pentru larissuka):

La mine nu merge chiar se bucura cand sunt indiferenta si asa zice ca il iubesc prea mult.

| larissuka a răspuns (pentru LadyAdda):

Pai vezi tu ai ziso ca se bucura.deci fi mai indifernta. unde e vointza se poatewinking

| Mann02 a răspuns (pentru larissuka):

Un ****... iar cacaturile astea o sa te duca la un esec in relatie... oamenilor trebuie sa va invatati ca o relatie se bazeaza pe egalitate, si nu pe "cultul personalitatii" daca stiti ce inseamna. Ceea ce spui e adevarat si se aplica in jucariile de copii de 15 ani, cand ai de gand sa iti faci o relatie serioasa nu umblii cu chestii de genul ca iti bagi piciorul in ea relatie

| larissuka a răspuns (pentru Mann02):

Ne scuzati D-nul " inteligentus".winking laughing) o sa cautam si noi despre "cultul Personalitatii" bine?laughing

| Mann02 a răspuns (pentru larissuka):

laughing macar stii ce inseamna cultul personalitatii?

| conttpu a răspuns:

Trebuie sa incep cu un öf "inainte de bunasad si asta pentru ca am trecut prin aceeasi situatie...este foarte greu sa iubesti, sa fii iubit, si totusi sa fiti despartiti.,...daca el are pe cineva, e de la sine inteles ca are obligatii si nu o poate lasa.daca nu are pe nimeni, gandeste-te ca poate sufera dupa cineva, daca nici asta nu este, si tu simti ca te place, poate e timid.dar, incearca sa vb cu el sa vezi cum reactioneaza.daca se simte stanjenit de intrebari, inseamna ca simte cv pentru tine dar e timid.daca se fereste sa raspunda inseaman ca ascunde ceva:are iubita, sau iubeste pe cineva mai mult decat pe tine.daca vorbeste deschis si iti explica, cu atat mai bine pentru tine. sper ca te-am ajutat. daca nu, poti sa ma intrebi orice.te pup.

| conttpu a răspuns:

Trebuie sa incep cu un "of "inainte de bunasad si asta pentru ca am trecut prin aceeasi situatie...este foarte greu sa iubesti, sa fii iubit, si totusi sa fiti despartiti...daca el are pe cineva, e de la sine inteles ca are obligatii si nu o poate lasa.daca nu are pe nimeni, gandeste-te ca poate sufera dupa cineva, daca nici asta nu este, si tu simti ca te place, poate e timid.dar, incearca sa vb cu el sa vezi cum reactioneaza.daca se simte stanjenit de intrebari, inseamna ca simte cv pentru tine dar e timid.daca se fereste sa raspunda inseaman ca ascunde ceva:are iubita, sau iubeste pe cineva mai mult decat pe tine.daca vorbeste deschis si iti explica, cu atat mai bine pentru tine. sper ca te-am ajutat. daca nu, poti sa ma intrebi orice.te pup.