| dayana1me a întrebat:

Ce parere aveti despre mama mea? e frumoasa sau "urata"? astept parerile voatre.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Este frumoasă, pare o persoană deosebită. De fapt, sunt sigură că şi este. happy

14 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

E frumoasa...mai ales dk are pana in 40 e superba. semeni cu ea nu?laughing

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Si linkul sa o vad unde e?
Si ce nevoie ai de parerea altora vis-a-vis de propria mama?
Spune-mi si mie, exact, cat ti-a luat sa debitezi asa intrebare? Te plictisesti rau de tot, nu e asa?
Auzi, sa intreb pe cineva cum e mama mea. E beton, e cea mai superba femeie de pe planeta si din univers si asta macar pentru un motiv: m-a facut pe mine! Sa nu mai spun ca m-a si educat sa nu debitez asa intrebari!

| elena a răspuns:

Daca tu semeni cu ea, inseamna ca este... de sex feminin/gluma/, dar daca este cea din foto, sigur ca arata foarte bine si sa-ti mai spun un secret, toate mamele din lume sunt frumoase, asa cum sunt si copiii lor pentru ele, cei mai frumosi si cei mai deosebiti.

| Floreenofficial a răspuns:

Cui ii pasa aspectul fizic?!
conteaza ca are grija de tine si ca iti plateste netul ca sa poti sta pe TPU!

| tania77 a răspuns:

Buna, banuiesc ca persoana din poza este mama ta pentru ca altfel nu isi avea rostul intrebarea stiind ca noi nu avem de unde sa o cunoastem, deci mama ta e frumoasa si dupa cum zice si zbenguici mama este cea mai frumoasa fiinta de pe pamant.

| mihai_1757 a răspuns:

Este urata dar daca se ingrijeste o sa fie foarte frumoasabig grin

| elamit a răspuns:

Pare c-am suparata dar poate are motive, draguta.

| asya a răspuns:

Pai deocamdata nu trebuie sa mearga la,, frumusețe pe muchie de cutit", deci e draguta!

| Evaa a răspuns:

De unde sa o stiu eu pe mama ta?

| andr33a_5009 a răspuns:

Este frumoasa

| dayana1me explică:

Desigur ca pentru mine e cea mai frumoasa, dar am vrut sa vad si niste pareri de ale voastre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot sa-=ti spun "dupa..."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte frumosa

| Anelise_2071 a răspuns:

@All... e la avatar mama ei!

Pare o femeie pana in 40 de ani... mie mi-a placut ce am vazut, este frumoasa!