Si linkul sa o vad unde e?
Si ce nevoie ai de parerea altora vis-a-vis de propria mama?
Spune-mi si mie, exact, cat ti-a luat sa debitezi asa intrebare? Te plictisesti rau de tot, nu e asa?
Auzi, sa intreb pe cineva cum e mama mea. E beton, e cea mai superba femeie de pe planeta si din univers si asta macar pentru un motiv: m-a facut pe mine! Sa nu mai spun ca m-a si educat sa nu debitez asa intrebari!
Daca tu semeni cu ea, inseamna ca este... de sex feminin/gluma/, dar daca este cea din foto, sigur ca arata foarte bine si sa-ti mai spun un secret, toate mamele din lume sunt frumoase, asa cum sunt si copiii lor pentru ele, cei mai frumosi si cei mai deosebiti.
Cui ii pasa aspectul fizic?!
conteaza ca are grija de tine si ca iti plateste netul ca sa poti sta pe TPU!
Buna, banuiesc ca persoana din poza este mama ta pentru ca altfel nu isi avea rostul intrebarea stiind ca noi nu avem de unde sa o cunoastem, deci mama ta e frumoasa si dupa cum zice si zbenguici mama este cea mai frumoasa fiinta de pe pamant.
Pai deocamdata nu trebuie sa mearga la,, frumusețe pe muchie de cutit", deci e draguta!
Desigur ca pentru mine e cea mai frumoasa, dar am vrut sa vad si niste pareri de ale voastre.
@All... e la avatar mama ei!
Pare o femeie pana in 40 de ani... mie mi-a placut ce am vazut, este frumoasa!
CutenessOverLoaded întreabă:
AndaAndore întreabă:
RainUmbrella întreabă: