| Hyacinth a întrebat:

Ce părere aveti despre o mama care o suna pe iubita fiului ei sa o întrebe dacă el are maiou pe sub haine ca e cam frig afara si să intre în casa la ora 22 că noaptea e mai mare tentația să îți cumperi țigări?

Amândoi au 28 de ani.

Răspuns Apreciat de Editori
| gdsjdpUAS a răspuns:

Dacă pe,, iubită" o deranjează telefoanele de genul ar trebui sa discute cu mama și sa ii explice. Dacă nu înțelege sa o evite elegant. In ceea ce îl privește pe el nu e vina lui, intr-o relație nu poți obliga pe nimeni din exterior să nu se bage ci doar poți sa observi dacă iubitul accepta așa ceva. In relație intră doar ce permiteți voi. Poate și el ar trebui sa discute cu mama, dacă bineinteles simte nevoia, și sa ii explice ca e destul de mare sa își poarte de grijă pentru ca ii dăunează relației, însă dacă el nu vede ca e nasol ce se întâmplă, aici ar fi problema. Pupici.

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O iubeste prea mult - soacrei i-e frica sa nu pateasca ceva pentru ca sant multi nebuni afara noaptea

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu am peste 60 ani si mama tot incearca sa aiba grija de mine. Mama care-i mama normala isi iubeste copilul neconditionat la orice varsta. "Mamele" moderne si-au pierdut mult din instinctul maternal. O vecina a mea a crescut 5 copii in saracie si au ajuns domni. Acum o mama isi da copilul (prin intermediul lui Iohannis) sa fie infiat si bunica plangea ca nu mai are stire de el. Vai si amar!

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că îl iubește.

| Mosotti a răspuns:

Parere buna am, o mama care se gandeste la fiul ei, n-a zis nimic deplasat iubitei lui.

| anonimg a răspuns:

Căsătoria presupune ruperea totală de toți aceia cu care ai conviețuit până în acel moment.
În rest este o amestecătură de dependență, o babilonie, o nebunie.

| Mosotti a răspuns (pentru anonimg):

E o prostie ca sa zici ca, casatoria inseamna ruperea totala de cilalti, nicidecum, e bine sa fie diversitate, sa ai si celelalte relatii paralel cu casatoria, ca altfel innebunesti dracu.
Nu sa stai cu ei in casa, dar sa ai relatii mai departe cu ei, sa discuti cu ei, ca iei contact cu ei.

| Hammurabi a răspuns:

O mamă cloșcă.
Dar una prost inspirată.
Pentru că una mai inteligentă, ar înțelege că trebuie să vorbească direct cu dobitocul de fiu-so, nu să facă o mamă virtuală din iubita lui.
"Iubirea de mamă" nu e o scuză.
Există și mame inteligente.

| tudorvolcano a răspuns (pentru Hammurabi):

La final cei doi ar trebui să se căsătorească.
Dacă are numărul iubitei fiului ei, înseamnă că e o relație apropiată, și e parte din familie.

| Lioana a răspuns:

Mama respectiva se gandeste mult la fiul ei chiar daca e mare si isi face griji pentru el.
Faptul ca o suna pe iubita lui si nu pe el înseamnă ca fiul ori nu o asculta, ori nu e sincer cu ea, ori nu se intelege prea bine cu mama si din aceasta cauza ea prefera sa vorbeasca cu iubita lui. Sau poate ca vrea sa o faca si pe ea la fel de grijulie fata de fiul ei, punand-o sa fie atenta la cum se imbraca acesta.

| Lukasssz a răspuns:

Se numeste grija

| Yuoia a răspuns:

O parere buna, pentru ca se intelege perfect cu posibila nora. Nu o respinge, ba chiar are incredere in ea. Si... isi iubeste fiul. Ca orice mama normala are grija de el. Numai o mama care a fatat, nu a nascut, poate spune "e mare, treaba lui ce face"!

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Complet de acord cu mama, până la final. De ce e mai mare tentația să îți cumperi țigări noaptea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sa vezi ce părere am despre fiul ei

| Dandinelle a răspuns:

Și i-ați mulțumit de griji? Cred că mama aia trebuie sa aibă o discuție directă cu fiul ei, prin care să înțeleagă că e baiat mare

| LostForForever a răspuns:

-_- ce mai este și asta

| Adolf8 a răspuns:

O mamă de milioane, prețuiți mamele, ele vă dau viață!