| Lexy ♥ a întrebat:

Ce parere aveti despre o persoana care isi schimba ideile de la o zi la alta si care acum vrea ceva iar peste 10 minute maxim se razgandeste? Spre exemplu vrea la McDonald's cand am ajuns acolo spune hai mai bine la KFC, in drum spre KFC spune dar nu mergem mai bine in alta parte?straight face( nu e vorba de bani sau ca nu vrea sa mearga ci pur si simplu se razgandeste) sau mai exista posibilitatea de a spune cum s-ar manifesta intr-o anumita situatie iar cand se ajunge in acea situatie se manifesta total diferitstraight face Intr-o singura privinta nu se razgandeste si aceea e persoana iubita, nu a spus niciodata ca azi ar vrea sa fie cu ea dar maine nu. Voi ce parere aveti exista vreo metoda de a-l face sa fie mai constant in ceea ce spune? (ps: e zodia gemeniwinking nu ca ar avea vreo importanta )

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Banuiesc, ca in cazul de fata mai degraba este vorba despre faptul, ca el vrea neaparat s-o multumeasca pe persoana de langa el (persoana iubita). Se gandeste atat de mult, cum sa-i faca pe plac, incat din 10 in 10 minute ii vine o alta idee de a o impresiona. Dar poate mai e si un pic nehotarat in general.winking Incearca sa iei unele decizii in locul lui, vezi cum reactioneaza, daca ii va conveni mai mult asa sau nu.winking Numai bine! Bafta!

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@Lexy ♥, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere!winking

| cristi202 a răspuns:

E labil psihic, din pacate. Un om normal psihic, chiar fiind cu fiinta cea mai apropiata linga el, chiar daca stie ca a luat o decizie gresita, pentru a nu ii provoca disconfort persoanei iubite ramine la decizia ce a luat-o. Eu am patit-o de citeva ori cind am luat o decizie importanta, si apoi am realizat ca era mai bine altfel (si nu era vorba de mers la McDonalds sau KFC, ci de ceva mult mai important), dar, pentru ca nu mai eram singur "in joc", a trebuit sa tin cont si de cea de linga mine, si astfel, ca sa fie mai bine pentru ea, am ramas la decizia ce o luasem, altfel, schimbarea deciziei ar fi avut acelasi efect pentru acea fata pe care l-a avut asupra ta schimbarea deciziei de a merge la McDonalds sau KFC.
Cel mai bine e sa il intrebi de ce actioneaza asa, de ce e atit de nehotarit. O comunicare eficienta, in care sa pui intrebari bine gindite, iti poate dezvalui multe lucruri pe care nu le stiai pina acum. Deci, vorbeste cu el!

| 16.laura.16 a răspuns:

Nu e nimic rau sa te razgandesti in astfel de situatii...Doar nu e o decizie de viata si de moarte! E o masa, o simpla masa, ce naiba! Si eu ma mai razgandesc, e ceva rau in asta? Spunea cineva ca e instabilitate psihica. Ce prostie!
Pentru a-l putea face sa devina mai hotarat, discuta serios cu el inainte de o anumita decizie, fie ea si neinsemnata.

Si mai trebuie sa stii ca nu intotdeauna ceea ce ai vrea sa faci intr-o situatie coincide cu ceea ce esti silit sa faci...

| mihaibrasov a răspuns:

Instabilitate psihica. Asta e definitia iubitului tau.

| Lexy ♥ explică:

@allyxo pai si eu tot zodia balanta sunt laughing eu nu ma razgandesc decat cand e vorba sa iau o decizie importanta big grin

| andr33a_5009 a răspuns:

Este o persoana nehatarata indecisa la ceea ce vrea ai putea sa porti o conversatie cu ea\el si sa il/o intrebi de ce este asa indecisa poate are un motiv

| allyxo a răspuns:

Haha.Stiu cum e sa fii asa de indecis.Eu sunt balanta, balantele sunt super indecise.Ba vrem asta acum, ba ne razgandim.Nu cred ca poti sa il schimbi.Asa ramane.Si stii de ce se comporta asa? Oamenii indecisi, de fapt, vor ca totul sa iasa bine pana la sfarsit.Adica sa va simtiti bine. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori e plictisit, ori e o fire nehotarita si nu are incredere in sine. Din pacate, asta tradeaza si faptul ca in momente de criza, nu te poti baza pe el. Ori te ajuti singura ori cauti ajutor in alta paret, dar in nici un caz la el.

Întrebări similare