| Deleteddeleted a întrebat:

Ce parere aveti despre o relatie intre un indian si o romanca?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Nu am nicio problema cu nicio rasa, daca ei se iubesc si sunt fericiti impreuna nu ma deranjeaza pe mine cu nimic si pe nimeni n-ar trebui. happy Din contra, mi se par interesante perechile astea din culturi si nationalitati atat de diferite.

5 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

O parere buna.

| blAster85 a răspuns:

Personal nu am ochi sa vad rasa aia, stiind in ce fel de conditii traiesc si ce nivel de mentalitate au, cate violuri cu aprobari comit..etc.doar parerea mea.

| Krixxus a răspuns:

Maitreyi is that you? :o

| ChristianMihai11 a răspuns:

Eu,din punctul meu de vedere nu imi plac romanii (cel mai des) care se combina cu tot felul de straini, si ma refer la fetele romance. Am vazut ba cu musulmani, ba cu mulatri, cu coreeni...nu e bine,si va zic si de ce. Nu e bine, deoarece asa combinandu-va cu tigani, turci, arabi, etc.se va duce poporul roman pe rapa. Am mai vazut la TV una care a facut copii(romanca get beget) cu un mexican sau ceva de genu' si dupa se plangea la televizor ca isi ia bataie de la mexican.Eu zic sa va ganditi bine, inainte de a face o alegere gresita. Si treaba asta ca e indian, pai oarecum...indian=tigan deci...:/

| Deleteddeleted explică:

Romania este plina de rasisti, si nu inteleg de ce v-ar deranja personal cu cine are altul o relatie. Indienii nu sunt tigani wtf