Imi pare rau de ei ...sincer decat sa duci o asemenea viata.mai bine nu o duci deloc!
Eu am avut o colega de clasa astel in liceu, e o fata foarte desteapta si chiar nimeni nu radea de ea. statea undeva langa oras si nu se putea deplasa sa iasa cu noi ceilalti si nu facea decat sa invete, avea raspunsuri la orisice.nu trebuiesc luati in ras, cei care rad de necazul altuia sunt niste imaturi si nu au decat un neuron care si ala saracul e pe cale sa moara
Eu nu pot sa vad o asemenea persoana fara sa incep sa plang. Mi-e foarte mila de ei. De cate ori vad pe cineva prin pasaje(stiti ca sunt unii care au placute pe care scrie ca sunt orbi sau muti sau surzi sau ca nu pot merge) mereu le dau cate ceva. Cativa bani daca am la mine sau lapte sau mancare. Nu ii pot vedea suferind.
Buna. nu mi se pare de ras,e chiar grav,imi e mila de aceste persoane. mie imi e mila si de un caine daca vad ca da cineva in el, dar de un om...dar daca acea persoana mi-a dorit candva raul, nu-mi mai e mila.
Buna, cred ca nimeni nu poate rade de o asemenea persoana, sincer,daca incepi sa razi inseamna ca faci parte dintr-un anumit nivel educational,si ca nu iti pasa de nimic.pur si simplu acei oameni nu sunt vinovati ca sut asa si acea persoana ti-ar putea fi mama,tata, iubit, sot...(cea mai importanta persoana pentru tine).se poate intampla oricui...si ei au sentimente.Ganditi-va ca ati putea fi voi.Respectatii, Nu va bateti joc de ei.
Intr-adevar saracii oameni nu pot avea o viata frumoasa cum poate unii dintre noi o au.Asa ca nu poti sa decat sa-i ajuti cum poti si sa le faci cate o bucurie. Sper ca nu sunt persoane care sa-si bata joc de astfel de persoane cu toate ca ma insel amarnic
Este trist.
De obicei intoc privire cand vad pe cineva in aceaste stare, nu de desgust doar ...imi vine sa plang.
anonim_4396 întreabă: