| inna a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele mincinoase? Am inteles ca si "nevoia" aceasta de a minti ar fi o boala. Eu cred ca aceste persoane au si o imaginatie destul de bogata.

Răspuns Câştigător
| Boby a răspuns:

Sunt oameni care au avut o copilarie banala fara prea multa actiune si acum simt nevoia sa minta sau sa infloreasca unele lucruri

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna chiar sint curios, pentru ca nimeni nu a reusit sa ma dibuie. Acasa am mess, cind ajung iti dau un gong happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am ajuns si eu la minciunici. Nu-mi plac, dar doar n-o sa ma supar pe Emil cand zice ca are 69 de ani (ca eu de el stiam, nu de Bro. In fine, am mai zis-o baietii astia parca-s frati gemeni bivitelini.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca aceste persoane au un motiv bine conturat pentru a minti. uneori si minciuna este un raspuns mai mult sau mai putin bun...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar este o boala si nu se trateaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu parere de rau trebuie sa recunosc, desi cam tarziu mi-am dat seama cat este de grav, ca sotia mea este una dintre aceste persoane. minte dara nici un rost, este ceba incredibil, nu mai am incredere deloc in ea...cine ar putea avea? Am rugat-o de fiecare data sa nu mai minta, sunt disperat numai stiuca sa cred, ce sa fac... e rau, rau. Sfatul meu este sa va feriti, fugiti cat puteti de asemenea persoane si sanu va para rau orice ati simti pentru acestea. stiu ca e greu

| silentstar a răspuns:

Intai cred ca ar trebui sa te intrebi de ce mint oamenii? Unii intr-adevar o fac doar din amuzament, altii nu sunt in stare sa faca altceva, iar altii vor sa-si masoare capabilitatile de manipulare :]