Nu ti-as recomanda.O iei in felul urmator.
1. Porti sutien, sigur va fi incomod(booh)
2.Cand ti se intaresc sfarcurile la inceput va fi dureros.
3. Dupa ce il pui trebuie sa lasi pielea sa respire, deci clar fara sutien, cum iesi afara asa fara sutien? huh?
4. Igiena trebuie sa fie maxima in perioada in care ti l-ai facut, e cam dificil sa faci asta cand ai o rana acolo.
5.In plus, arata cute, doar la anumite persoane.
Acu a e alegerea ta.Eu am avut 2 cercei in urechea stanga, si unu in limba.
Baietilor le place
DAR
daca vreodata vrei sa ai copii... NU te sfatuiesc, pentru ca vor avea probleme sa suga un sfarc, care are gauri laterale
Nu conteaza ce le place baietilor si ce nu.Conteaza ce iti place tie.
Dar stiu la ce te referi. Vrei sa stii daca vei fi cu un baiat, daca va avea o problema cu piercing-ul.Nu cred ca cuiva ii poate displacea prea tare.Pentru majoritatea nu conteaza.Pentru cativa conteaza, intr-un mod bun sau rau.
Trebuie insa sa te gandesti bine, nu de alta, dar e vorba de corpul tau si cel mai bine e sa fii sigura de deciziile pe care le iei, ca sa nu regreti mai tarziu.
Nu prea e ok. Ma gandesc ca doare foarte tare. Posibil sa creezi probleme la alaptare daca va fi cazul. E si mai proeminent prin haine ceea ce poate fi jenant. Dar, strict ca aspect, nu, nu imi place si vad ca asa gandesc majoritatea. Adica e ori "nu-mi place" ori "nu-mi pasa", nu am vazut pe nimeni sa spuna ca ii place in mod expres.
Tu faci ce le place baietilor, sau ce iti place tie?
Daca ei nu te plac asa cum esti, nici nu merita sa te uiti la ei.
Îți faci un piercing și ți e frica dacă băieții n o să te placa dacă ai? Dacă îți faci un piercing fa l să ți placă ție. Dar dacă tot punem problema așa, băieților le plac fetele mai naturale?