| claudiea79 a întrebat:

Ce parere aveti despre propunerea lui prigoana; fiecare cuplu casatorit sa ia o garsoniera gratis de la stat daca face primul copil? pentru ca ar creste natalitatea

Răspuns Câştigător
| shtephie a răspuns:

Teoretic este o idee f buna, dar practic foarte greulaughing

15 răspunsuri:
| rey a răspuns:

Eu cred altceva...
Cine pleaca ultimul stinge luminahappy.
Aici nu sunt conditii sa tii un copil(in Ro).
Tara e frumoasa, pacat ca e locuita.
Daca il tii trebuie sa fii foarte pregatit nu la buget ci intelectual si sa ii dedici timp, parerea mea.
Practic traim intr-o tara din lumea a3a... avem noroc doar cu pozitia stategica.

| Drifterrd a răspuns:

Nu cred ca vrei cupluri care fac copii doar pentru garsoniere pe care sa le vanda si de copii sa nu aiba grija nimeni. Este destul ca multi fac copii accidental nu vrem sa ii faca din interes financiar sau material.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi o simfonie de la parter pana la ultimul etaj, apropo e cineva fara pereche?batting eyelashes facem 10 si luam un duplex.

| katala a răspuns:

Teoretic pare OK, dar Prigoana nu stie ce vorbeste. Imposibil de pus in practica. Alta shmecherie de-a lor, ca si celelalte de pana acum. Sa le fie rusine!

| lays a răspuns:

Eu si iubitul meu am discutat despre copii si ne dorim un bebe in viitorul apropiat, dar cu toate legile astea, cu scaderea salariilor nici nu se pune problema. daca ar fi asa, m-as bucurahappyn-am face un copil doar pentru a ne lua o casa, ci pentru ca ne dorim.happydar vorba lui katala, prigoana nu stie ce vboh go on. zice niste tampenii mai mari ca elbig grin

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu cred ca blocurile ar fi pline de rromi care si-ar legaliza casatoria la primul puradel! Ca ala ei natalitatea merge ca pe roate!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Statul nu are bani sa achite datoriile si vine prigoana cu povesti de adormit copiii. Mai bine s-ar inchide in lumea lui ca are tot ce-i trebuie acolo si oriunde se baga incurca lumea aiurea. Tu nu vezi ca astia n-au avut bani sa plateasca pensiile? De unde sa-ti dea bani de garsoniera daca i-au cheltuit deja aiurea?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Prigoana vorbeste ca sa se afle in treaba, ca doar nu da de la el, este doar o noua mostra de populism ieftin. Astfel de propuneri ar costa multi bani si nu vad de unde ar putea fi luati, mai ales in actualul context. Si apoi nu toate cuplurile noi casatorite ar avea nevoie de o garsoniera, destui stau in vile si case particulare. O zi buna!

| Petronela a răspuns:

El vorbeste numai prostii, nu-s de acord cu el.

| Hombre a răspuns:

Acest derbedeu sa-si bage propunerea stiti voi unde, de unde bani pentru atatea garsoniere, nu mai suntem in stare sa ne sustinem pe noi, pe copii care ii avem acum si vine Bulea ăsta cu idei populiste s-ai bage din nou generatia tanara in coteţe asa cum a mai facut-o si comunisti. La coteţ sa se duca el si familia lui sa ne dea si exemplu cat de fericit traieste acolo.Acest derbedeu se lafaie in vile si masini scumpe celorlalti rezervandule camarute gen puscaria Rahova.Acolo sa duca el. sad

| virshabhasthira a răspuns:

De unde naiba atatea garsoniere sa fim seriosilaughing. poate sa bage cate 2 famili in unalaughing. stii ce ala vb mult si prost, ca sa nu adoarma, papagali ca el in romania gasesti la tot pasu, asa ca nimic nu e nou. aaaa daca ar fi zis ca mareste alocatiile:X as mai fi crezutlaughing.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

El fiind bogat, a uitat amanuntul "essential" ca, atat cuplul ca atare, dar si copilul, are nevoie de spatiu suficient pentru a creste si a se dezvolta corespunzator!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Este o propunere stupidă.
Noi nu avem bani să ne întreţinem pe noi şi să încurajăm apariţia de guri noi?! Sub nicio formă!

| claudiea79 explică:

Nu inteleg ce aveti cu garsonierele? sint foarte bune. stiu familii care stau intr-o garsoniera 2 sau 3 persoane. si ce? ca nu ne-am nascut toti in vile. daca este confort 1 se poate pune o use si faci 2 camere. ce sariti asa? e mai bine intr-o garsoniera este mai putin de platit la intretinere si la lumina.

| shtephie a răspuns:

Merci pentru funditahappy