| addasweet a întrebat:

Ce parere aveti despre relatiile de 1 zii sau 2? Intrebare de plictisealahappy

Răspuns Câştigător
| IuliaAle a răspuns:

Poti numi asa ceva relatie? Intr-adevar,exista si relatii frumoase desi nu sunt foarte lungi. Totusi,ai nevoie de cateva luni pentru a-ti cunoaste bine partenerul,pentru a invata cum reactioneaza el in anumite situatii,ce evita,ce il innebuneste. Ai de asemenea nevoie de timp si pentru a prinde incredere in respectivul si ca sa traiti niste momente "ale voastre",de care sa iti poti aminti cu drag inclusiv dupa terminarea relatiei. Relatie de o zi? Intr-o zi o sa stii doar cum il cheama, si cam atat. Sunt posibile unele cazuri (foarte rare) in care se formeaza totusi o conexiune intre parteneri din primele clipe si totul este foarte intens, insa ai nevoie de timp pentru a cunoaste o persoana cu adevarat si pentru a o face sa-si deschida sufletul in fata ta.

11 răspunsuri:
| Millanteria a răspuns:

Nu se prea pot numi "relatii". Oricum, astea sunt la vrajeala."Relatii" de plictiseala!

| IzabellaLoredana a răspuns:

Sunt inutile!

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Prostii de adormit copii serios.

| claudiucop a răspuns:

La cat mai multe, doar sa nu pui suflet sa suferi, in rest e permis orice care nu ti lasa amprente pe creier, care nu te fac sa regreti sau sa te gandesti pe urma la pers respectiva cu melancolie. successsssss!

| neverletmego a răspuns:

Ai grija ca poti sa te indragostesti dupa o relatie din asta de o zi-douahee hee

| xenocid a răspuns:

"Relațiile" de o zii nu se pot numii relații.

| UNHleaSHD a răspuns (pentru xenocid):

Nici tu nu te poti numi elev.

Intalnirile de o zi sunt cele mai tari inventii!

| xenocid a răspuns (pentru UNHleaSHD):

De unde și până unde faptul că nu mă pot numii elev? Lucrurile astea nu caracterizează un elev, probabil în cazul tău că da, dar în al meu nu mersii.
Întâlnirea normal că ține o zii, eu vorbeam de o relație de scurtă durată.

| UNHleaSHD a răspuns (pentru xenocid):

Nu mai folosi diacritice, ca tot jalnic esti.
Cand zici relatie zici dragoste. Dragoste de o zi-doua?

| Victoria1 a răspuns:

Am avut asa ceva, si pot sa spun ca asta nu se numeste relatzie, e doar un joc pe 2 zile... nu cred asta normal, chiar deloc.sunt contra la asa ceva. cred ca e stupid.

| SANDREEA a răspuns:

Nu cred ca se poate numi relatiehee heeDar oricum sa nu pui niciodata prea mult suflet!

Întrebări similare