Aiurea dintre doi baieti nu ma asteptam sa existe asa ceva relatie dintre doi baieti asta chiar e urat
Nu sunt de accord.sunt niste oameni cu problem psihice.
Ma dezguta.Parrea mea.Nu am nimic cu ei fiecare cu viata lui.
Personal? nu-mi pare prea ok dar fiecare face ce doreste si sta in preajma celui care se simte mai bine, in final fiecare are dreptul sa-si aleaga persoana potrivita indiferent de sex
Ciudat! dar fiecare face ce vrea daca celalat baiat e de acord de ce sa nu fiu si eu )
Nu mi se par deloc înregulă și sunt total dezacord cu căsătoria între persoanele de același sex. Dumnezeu a lăsat pe pământ o femeie și un bărbat, iar dacă cineva s-a născut cu astfel de dificultăți, atunci există numeroase tratamente sau terapeuți, iar dacă nu, trăirea în concubinaj nu mi se pare grav, atât timp cât nu se implină căsătoria.
Basmele astea unde le-ai citit?
Încă mai există persoane în acest univers care cred că homosexualitatea e o dificultate, implicit o tulburare de ordin mintal. Nu, nu e. Este o orientare sexuală nativă şi irevocabilă. Şi să-ţi spun mai spun ceva - e al naibii de răspândită. Ba chiar este considerată şi clasificată drept una dintre cele trei orientări sexuale normale.
Nu există niciun tratament şi niciun terapeut care să poată schimba orientarea sexuală. Homosexualii sunt născuţi, nu făcuţi.
Dar nici o normalitate nu e, fara suparare.
Ba e, dacă nu trăieşti după normele standard impuse de o societate încuiată.