anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre relatiile la distanta? Eu si iubitul meu suntem de 4 ani impreuna. Locuim impreuna in Italia. El munceste aici. Eu trebuie sa plec in Irlanda din ianuarie la munca si am de gand sa stau pana in august sau chiar mai mult ca sa ne strangem bani sa ne terminam casa. Stiu ca e greu si imi e teama sa nu se raceasca relatia..si sa nu mai avem timp unul de celalalt.

11 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Eu cu sotia am avut parte de distanta, insa era mica in comparatie cu a voastra. De la Timisoara la Bucuresti sunt peste 500 de km, si nu a fost usor. Am facut "naveta" sa o vad saptaminal sau la doua saptamini in weekend. Dar tot ne-am luat mai apoi.
Daca nu reusiti sa va vedeti macar o data la doua saptamini pentru o zi-doua, poate fi problematic, am vazut destule cupluri distruse din cauza plecarii la munca. Nu lasati ca munca, casa, sau orice altceva sa se bage intre voi! Doar daca va iubiti destul de mult incit sa puteti mult timp unul fara celalalt sa faceti asta! Dar si asa, despartirea va fi un test, ca orice despartire pe mai mult timp intr-o relatie, ori va va apropia mai mult, ori va va departa unul de celalalt, iar de va va apropia, poti fi sigura ca el e alesul inimii tale. Eu unul, insa, nu as risca.

| Adry05 a răspuns:

Daca reusiti sa vorbiti zilnic sau macar la 2 zile la telefon n-o sa simtiti asa rau distanta. Eventual apelati si la apeluri video ca sa va vedeti si incercati sa profitati de orice alternativa sa va vedeti real. happy Eu zic ca merita daca va iubiti mult si simtiti ceva special unul pentru celalat pentru ca nu e permanent, e doar o perioada.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca dragostea voastra este sincera si puternica, va dainuii si va veti vedea fericiti la casuta voatsra.
Asta este ca o piatra de incercare sa vedeti daca sunteti fideli unul celuilalt, daca treceti cu bine de testul asta, inseamna ca veti avea o casnicie lunga si fericita.

| BlackRose03 a răspuns:

Este vorba de cateva luni.Sunteti impreuna de 4 ani, deci nu ar trebui sa iti faci griji pentru ca te-ar putea lasa sau ca se va raci relatia. Dimpotriva, o sa va fie si mai dor unul de altul, la intoarcere sunt sigura ca o sa fiti mai uniti ca niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Problema nu e ca se "raceste" relatie, chestia e sa nu gasesti tu pe altul sau el pe alta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca amandoi sunteti implicati in relatie si vorbiti frecvent la telefon sau cu videocamera totul va fi in regula.
Daca apar mici certuri intre voi, sau incepeti sa vorbiti din ce in ce mai rar, asta sa nu te descurajeze, deoarece va fi si acel moment cand va veti intalni din nou fata in fata si puteti vorbi ca inainte. Daca acel baiat este serios si-ar face si el griji pentru tine, mai multe decat iti faci tu pentru el.Lasa-l pe el sa te sune, iar daca nu o face asta da de gandit in sensul ca 1)Ori are si el de muncit acasa, deoarece ai plecat tu si casa trebuie curatata deci dureaza mai mult timp pentru a termina munca
2)Ori este baiat neserios si il bucura faptul ca tu ai plecat
dar tu il cunosti cel mai bine dintre noi toti, iar aici oricat as vrea nu iti pot da nici un sfat
sa ai o zi buna

| kandaraki a răspuns:

Daca veti fi fideli si veti comunica des, totul va fi bine

| Madutzza98 a răspuns:

Eu zic ca ar merge si nu s.ar raci relatia voastra. Bineinteles asta depinde de voi

| TFKatarina a răspuns:

Daca are incredere in tine si tu in el si daca va iubiti cu adevarat, nu ar trebui sa fie o problema.Bafta! happy

| Anonymous412 a răspuns:

Relatia voastra nu se va raci, atat timp cat amandoi sunteti fideli si chiar va iubiti unul pe altul.
Am un prieten si o prietena (care sunt casatoriti), si au stat 7 ani despartiti. Barbatul lucra in Italia iar femeia statea in Romania.In toti acei 7 ani ei au vorbit prin apeluri normale sau apeluri video, iar acum ei au o casnicie fericita. (Mentionez ca nu erau casatoriti cand erau la distanta). Deci da, o relatie poate functiona si la distanta daca iubirea este reciproca.

| Ioanakanda5 a răspuns:

Eu una am avut o relatie la distanță, eu sunt sportivă, el era tot sportiv si ne vedeam doar la concursuri. Era super greu, nu era langa mine cand aveam cea mai mare nevoie de el, dar am reusit sa ma descurc cam 4 luni si după sincer, n-am mai putut. Ne-am despartit, dar crede-ma, am realizat eu dupa ceva timp, nu contează cât timp vorbiti in fiecare zi, cât de dor vă este unul de altul, conteaza doar intensitatea sentimentelor traite. Daca va fi sa va reziste relatia asa, va v-a rezista, daca nu, nu. Mie una nu mi-a rezistat, nu cred ca a fost suficientă iubire din partea amândurora. Dar nu-mi pare rau, acum vorbesc cu un baiat de jumate de an si e de aici de la mine si ne iubim enorm, asa ca lasa timpul sa decida daca ati putea sa stati unul fara altul. Funda?