E mai greu si mai neplacut sa ai o relatie la distanta: nu stii daca te minte, te inseala, daca merge/face ceea ce spune, etc.
Dar daca omul e de treaba, atunci nu conteaza distanta. Daca ti se pare perfect, atunci inseamna ca trebuie sa fie si ceva in neregula (anume distanta) pentru a nu fi totul chiar perfect, cum perfectiunea nu exista.
Fi pe faza si fi atenta sa nu te pacaleasca. Daca nu e vorba de asa ceva, atunci sa traiti fericiti pana la adanci batraneti, pentru ca este posibila treaba aceasta!
Nu prea tine, doar o MARE MARE incredere sa fie atunci da. de obicei nu prea tine, vezi alte persoane si faci ce faci si calci pe bec, suntem oameni cu necesitati si nevoi, succes
Ca sa mearga o relatie la distanta, trebuia sa cei doi sa isi fie fideli. Altfel nu merge...Desigur de la un momentdat devine plictisitor si enervant sa vorbiti doar la telefon, sa va vedeti la webcam etc. Dar daca cei doi chiar se iubesc unul pe celalalt, e posibil ca relatia sa reziste mai multa vreme. Intervine ceva pana la urma, crede-ma! Partea nasoala e ca nici unul nu stie de celalalt ce face, unde e, cu cine e...Si este foarte usor sa se tradeze reciproc. Asta depinde de ei, daca chiar tin unul la altul pana unde va continua. Eu personal nu cred in astea, dar poti sa risti sa incerci(risti sa fi ranit/a). Sper ca te-am ajutat.
E cam imposibil sa ai o relatie la distanta, te plictisesti. Poate sa te minta cu multe si tu sa nu-ti dai seama, sa iese cu altele pe afara sa nu-ti dai seama, din cauza pentru ca se plictiseste singur. Nu merge asa...
Hmm..relatiile la distanta sunt ceva de genul:te uiti la un apus si simti nevoia unui moment romantic dar tot ce ai sa strangi in brate este un telefon.Desigur comunicati mult, vorbiti cate in luna si in stele.Dar cate subiecte poti aborda? La un moment dat tot intervine acea "tacere" oricat de bun interlocutor ai fi.Nu frecventati aceleasi grupuri, locuri, nu construiti amintiri ci doar convorbiri si lungi oftaturi.Pe termen lung relatiile la distanta nu rezista.Ele rezista doar ca solutie temporara ce poate fi remediata rapid.Probabil exista si cazuri fericite, dar aici tine de personalitati remarcabile zic eu.Iti trebuie multa incredere, rabdare, compromisul de a pierde vremea cu un telefon pana la acea intrevedere pe luna.Respectul meu pentru cine poate asa ceva.Dar eu una imi doresc o persoana ce poate fi langa mine in orice moment, nu doar o voce.
Eu am o parere rea despre relatiile la distanta pentru ca poate unul dintre cei doi se intalneste pe ascuns cu cineva, sau va certati din nimicuri.E mai bine cand sunteti apropiati. FUNDA?
Din experienta iti spun ca nu au nici un viitor. Sunt pierdere de timp e ca si cand ti-ar place un animal dar nu il vei avea niciodata langa tine.Il vezi, il auzi, il atingi, dar nu va fi niciodata al ta iar in cele din urma te va musca! Castigi doar regrete!
FațăZâmbitoare întreabă: