| Delia a întrebat:

Ce parere aveti despre situatia in care un barbat si o femeie se iubesc enorm, sunt divortati si au fiecare cate un copil, dar anume pentru copii isi sacrifica fericirea si posibilitatea de a avea vreodata o familie impreuna? Mentionez ca nu exista posibilitatea de a fi fericiti toti 4 impreuna.

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fara compromisuri si jumatati de masura (raul cel mic!, nu cel mare!) nu se poate sa fi ok in viata!, si echilibrat si optimist, si eficient, etc.

SuccessE!

11 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Copiii sunt primordiali, un copil merita acest compromis.

| EUSIATIT a răspuns:

Am si eu caz in familie. oare de ce? poate ca fiecare vrea sa i se acorde mai multa atentie copilului lui?

| cornel a răspuns:

Copii sunt cei mai importantihappy

| katala a răspuns:

Trist!

| Goblinoid a răspuns:

Cornel are dreptate, copii sunt cei mai importanti, asta in cazul in care nu pot fi impreuna din cauza lor, oricum mi se pare foarte tragic. As spune mai mult dar ma retin.

| luana1 a răspuns:

Sunteti amandoi casatoriti? Daca da, depinde de voi pana unde puteti sa mergeti ca sa va urmati iubirea.Adevarul e ca, atunci cand sunt copii la mijloc, lucrurile sunt complicate.Ca parinti, e clar ce alegeri trebuie sa faceti. Poate mai tarziu va fi altfel, atunci cand copiii vor fi mai mari si oarecum independenti.Asa e viata.Accepta situatia si mergi mai departe.

| fabiola a răspuns:

Poate nu exista acum, dar mai tarziu, de ce nu? Isi sacrifica fericirea, dar nu o resping si asta ii poate ajuta cu timpul!

| Hombre a răspuns:

Daca aveti fiecare cate un copil si va iubiti ce va tine sa nu formati o familie? Nu crezi ca copiilor le va fi mai bine impreuna avand si mama si tata. Afirmatia "Mentionez ca nu exista posibilitatea de a fi fericiti toti 4 impreuna" este atat de categorica incat mai departe nu pot sa-mi dau cu parerea.

| Bacemi a răspuns:

Comunicarea este cheia. Inainte de toate vorbiti sincer si deschis si cautati sa vedeti daca intre voi exista cu adevarat sentimente puternice. Aveti fiecare un servici? Cum intelegeti fiecare in parte termenul de relatie? Chiar va potriviti foarte bine? Trebuie sa ganditi foarte bine aceste aspecte si multe altele. In cazul in care ati fi impreuna si nu ar merge relatia asta v-ar afecta atat pe voi cat si pe copii in egala masura. Nu trebuie sa neglijati sentimentele voastre insa totodata aveti grija de copii pentru ca e o situatie delicata. Conteaza mult si varsta copiilor. Daca sunt mai mari spun eu ca ar trebui sa inteleaga mai bine cum vedeti voi situatia asta. Eu spun ca ar trebui sa vorbiti fiecare in parte copilului vostru sincer si deschis. Cum s-au impacat ei cu lipsa celuilalt parinte? Ar putea oare alta persoana sa ocupe acest loc? Pentru a primi raspunsuri la aceste intrebari trebuie sa vorbiti. Trebuie conversatie pe toate planurile. Acesta la voi trebuie sa fie suportul unei eventuale relatii. Eu spun ca e pacat sa treceti peste fara sa incercati ( considerand ca exista cu adevarat sentimente puternice intre voi ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stooop! Spui ca se iubesc enorm, ca sunt divortati, atunci ce ii poate impiedica sa locuiasca toti patru impreuna? Se poate intemeia o familie, si cu mai multi membri, am avut un caz in familie in care erau 6, nu 4...deci se poate!
Copiii ii poti iubi, ajuta, si la randul tau poti fi fericit alaturi de cel pe care il iubesti.trebuie sa te gandesti ca ei vor pleca la,, casa lor"si vei ramane singura, si te vei intreba:de ce am lasat fericirea sa treaca pe langa mine? Trebuie sa gasiti un compromis, se poate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea pentru care nu se lupta devine suferinta.Nu e usor in asemenea cazuri. O familie fericita nu le poate fi copiilor decat o sursa de stabilitate care ii ajuta sa creasca frumos. Lupta, in astfel de cazuri e ca fiecare parinte sa-si faca copilul sa inteleaga ca este iubit si ca i se vrea binele. Un copil crescut doar de unul din parinti simte nefericirea parintelui datorata faptului ca e singur si acest lucru nu il face mai fericit.Luptati pentru iubirea voastra si IN ACELASI TIMP, pentru binele copiilor.