| Optimus7 a întrebat:

Ce parere aveti despre un baiat care pana la varsta de 22 de ani nu a avut nici o iubita?

16 răspunsuri:
| Enigmă a răspuns:

Un om care nu a intalnit inca persoana potrivita.
Intr noi fie vorba, fetelor nu le prea plac baietii second hand.
Totusi banuiesc ca e vorba despre tine nu?

| Andreeeeea_5671 a răspuns:

Ratat

| NuExista a răspuns:

Pai,de ce sa'l judeci? straight face

poate e mai timid.sau nu stiu...nu am de unde sa stiu

Destui mor burlaci sau virgini pana la 30-40 de ani oh go on.el macar are viata inainte happy

| Yzzza a răspuns:

Ca nu are noroc in dragoste.

| TheLastDancer15 a răspuns:

Ori a fost la locul lui, ori i s-a interzis, ori nu e de treaba, ori e urat si nimeni nu-l place, ori e destept si are grija, ori isi vede de treaba lui, ori nu mai stiu... :X:*

| _pink a răspuns:

O parere buna. Poate a avut alte prioritati gen scoala, nu incurajez doar scoala, dar e posibil. Poate nu a gasit pe nimeni care sa il placa si accepte asa cum e. Poate a suferit din dragoste si si-a revenit mai greu. Nu l-as judeca pentru asta si categoric daca mi-ar place i-as da o sansa. Nu trebuie sa ai zeci de prietene sa fii un iubit extraordinar.

| Reek54 a răspuns:

Poate inca nu ti-a venit vreama noh. straight face
sau nu ai gasit nici o fata cu care sa te potrivesti si sa te intelegi.

| Awesome86 a răspuns:

Poate ii place sa iasa mai mult cu baietii la fotbal,biliard..., poate s-a acasat pe scoala sau poate nu a gasit fata potrivita, is multle variante

| noktambul a răspuns:

Am parerea ca este ori timid, ori complexat, ori are alte orientari sexuale.

| lacramioara_5074 a răspuns:

Eu nu as avea o parere foarte buna despre un baiat care nu a avut prietena pana la 22 de ani.

| stefan_8832 a răspuns:

Un om care n-are curaj sau nu are noroc in dragoste.

Abh
| Abh a răspuns:

Ca ar fi cazul sa-ti cauti una, nu fii egoist...sunt atatea domnisoare care tanjesc dupa un iubit! Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost cit se poate de norocos dar a facut munca manuala peste masura.

| AnGeL a răspuns:

Nu e nimic anormal

| pisoias a răspuns:

Ca-i un baiat ori foarte cuminte si la locul lui ori foarte pretentios.

| cristi202 a răspuns:

La 20 eram inca prea timid ca sa "agat" fata. Dupa, am avut alte planuri, asa ca abia la 30 de ani am avut prima prietena. Si nu consider ca e ceva grav asta. Eu ziceam mereu ca, daca e sa traiesti singur jumatate de viata si sa traiesti cu cineva casatorit cealalta jumatate, tinind cont de media vietii de 70 de ani, pai poti trai lejer singur pina pe la 35, ocupindu-te de alte lucruri pe care nu le vei putea face mai tirziu. Si eu am profitat de acest lucru, si nu regret deloc!, pina la 37 de ani, cind m-am casatorit. Deci, sa nu ai nici o iubita desi ai 22 de ani, nu e atit de grav pe cit se pare. Desi unii poate nu sunt de acord.