| Jessica1235 a întrebat:

Ce părere aveți despre un bărbat/băiat care vrea o relație serioasă dar așteaptă ca femeia/fata să le scrie dimineața și mereu adorm fără să apuce să spună noapte bună sau ceva?

14 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Ce parere? E si el om.Ar fi minunat daca n-ar mai exista regula asta stupida nescrisa care spune ca barbatii trebuie sa abordeze primii.

| Jessica1235 explică (pentru dullcat):

Da dar dacă el se trezește primul și așteaptă de fiecare dată ca ea să-i scrie nu e cam aiurea? Adică cât de mult ține la ea încât nici măcar un 'bună dimineața' nu e în stare să-i scrie? La asta mă refer. Dacă ea se trezește prima da o să-i scrie ea prima și nu o să aștepte după el.

| dullcat a răspuns (pentru Jessica1235):

,,Adică cât de mult ține la ea încât nici măcar un 'bună dimineața' nu e în stare să-i scrie?'' Asta trebuie sa il intrebi pe respectivul.Aici vei primi presupuneri mai mult sau mai putin corecte fata de realitate.

| Jessica1235 explică (pentru dullcat):

Tocmai de aceea am întrebat aici fiindcă am vrut să știu părerea a ani multor oameni, eu oricum nu mai vorbesc de mult cu el dar îmi pare rău că nu l-am întrebat unele lucruri înainte să se rupă prietenia

| Hyperion7 a răspuns:

Nu știu dacă aceste mici gesturi ar trebui sa pună un om la zid.
Adică oameni suntem și doar pentru că nu ne mulăm pe o anumită chestie și "încălcăm" aceasta cutuma,asta nu definește daca vrei sa nu o relație serioasă.
Poate el cauta mai multa atenție și mai multă implicare din partea ta sau poate că nu se simte suficient de iubit,pentru că da,exista posibilitatea sa se simtă validat când îi scrii tu prima.
Cât despre mesajul de noapte buna, mă gândesc că omul poate lucrează și e foarte obosit.Mi se întâmplă și mie care am o relație de ceva timp, deci există și posibilitatea asta, gen de a fi foarte obosit încât să mai scrie ceva.
Încearcă să discuți cu el pe tema asta, nu brutal sau cumva, ci printr-o simpla discuție și vezi care e și punctul său de vedere! Prea mult overthink face rău!
Bafta multa!

| Jessica1235 explică (pentru Hyperion7):

Sunt singură, dar am întâlnit odată genul ăsta de om, există mai multe chesti despre care nu pot vorbi dar am descris doar aceste două lucruri care mi s-au părut ciudate. Am vorbit ceva timp cu el iar aproape în fiecare seară adormea fără să scrie nimic iar dimineața doar o dată sau de două ori mi-a scris cu toate că el se trezea aproape de fiecare dată înaintea mea iar în momentul în care m-am decis să văd ce reacție are dacă nu-i scriu eu ghici ce? Ma luat la rost rău de tot, în momentul ăla nu m-am simțit ca fiind prietena lui ci angajata/sclava lui iar el era șeful/stăpânul meu. Nu zic că bărbatul ar trebui să scrie mereu dimineața sau să scrie ceva înainte să adoarmă. Dacă aș da toate detaliile ai înțelege cât de toxică poate fi acest gen de persoană.

| Eireann a răspuns:

Of, of... despre asta e vorba intr-o relatie serioasa? Eu cu prietenul meu (cand nu locuiam impreuna) vorbeam o data la 2-3 zile si era in general despre cand si unde ne intalnim, etc.
Dar fata/femeia poate sa ii spuna baiatului ca pentru ea sunt foarte importante mesajele de " buna dimineata" & "noapte buna" si sa spuna ce isi doreste. Daca baiatul tine la ea o vrea sa ii faca pe plac.

| blackann a răspuns:

E foarte simplu. nu vrea o relatie serioasa laughing

| Jessica1235 explică (pentru blackann):

Mi-am dat seama după puțin timp de chiestea asta, el voia de fapt altceva, nu pot spune ce...

| blackann a răspuns (pentru Jessica1235):

Sa detina controlul, cum nu stii ce?
tu. + altele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate le considera chestii inutile aceste abordări de "Bună dimineața" sau "Noapte bună". Sincer, și mie mi se par.
Să-i spui sau să-ți spuna în fiecare zi formulele astea, devine plictisitor.

| Jessica1235 explică (pentru anonim_4396):

Da la un moment dat poate devine plictisitor dar cumva tot trebuie să înceapă și să se sfârșească conversația din acea zi nu? Și nu poți lăsa mereu pe unul din ei, fie că e el fie că e ea. Faptul că el se punea să doarmă așa fără ca măcar să-mi spună ceva era aiurea plus că în acel moment chiar nu făcea muncă care să îl solicita atât de mult încât să adoarmă fără să vrea.

| Sekim a răspuns:

Daca acest om chiar ar dori o relație serioasă, cu siguranță s ar implica și el daca fata respectiva chiar e ceea ce caută. Cel mai important ar fi sa discutați chestia asta, sa vezi cum reacționează, daca își asumă greseala, dacă își cere scuze sau nu și ceea ce urmează apoi dovedește din ce categorie face parte și cât de serios este ca și om. Ce părere as avea despre un asemenea om? Nu o părere bună desigur.

| Jessica1235 explică (pentru Sekim):

Din fericire am încheiat prietenia cu acest om, la început a fost drăguț dar după puțin timp am observat că nu e deloc așa cum părea așa că am încheiat prietenia cu el. Am fost fericită puțin timp când am vorbit cu el în rest eram stresată fiindcă orice spuneam știa să o întorcă în așa fel încât să pară că l-am jignit, mereu voia să fie în centrul atenției, vorbea mult despre el etc