| MontanDewDarkBerry a întrebat:

Ce parere aveti despre un copil crescut intr-o familie de gay? Credeti ca va avea aceeasi orientare sexuala ca a parintilor sau va fi un copil cu orientare sexuala normala?

17 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Orientarea sexuala nu se mosteneste, nu se invata.E din instinct, nu e ceva ce poti controla.
Deci...nu poti spune nimic cu certitudine.Dar trebuie sa fie o societate prea deschisa la minte ca sa fie acceptat ca un copil cu parinti hetero, si nu vad asta la noi.

| Tania a răspuns:

Eu zic ca va avea o orientare sexuala normala.
Cei care sunt gay si lesbiene asa sunt ei nascuti cu orinetarea asta.
Dar nu ar fi o situatie prea fericita pentru copil, ar rade toti de el.

| Linilerei a răspuns:

Nu neapărat. Există copii care sunt straight. Copilul amicului meu este gay, dar celălalt ( au adoptat doi de când erau mici ) este straight. Nimeni din familie nu are nimic împotrivă. Deci depinde acum. Nu neapărat.

| sabin89 a răspuns:

Ar fi vai de capul lui! - acel copil. Ar fi fost mai bine pentru el sa nu se fi nascut.

| ComatoseWine a răspuns:

Cred ca va fi hetero ca, de obicei, copii se revolta in fata parintilor asa cum au facut si parintii lor.

| BiuL a răspuns:

Cred ca depinde, poate fi si heterosexual si homosexual indepedent de orientarea celor care il cresc

| AntoniaOrman a răspuns:

Poate ca daca e destept nu va avea acelasi obiceiwinking

| Omulambitious a răspuns:

Cred ca e un boot si va fi la fel ca parinti lui.De la cine sa invetzebig grin

| Neworder21 a răspuns:

Depinde de el

de ex copii la multi fumatori sau alcoolici nu pot vedea in ohi tigari sau alcool.

| lauriss86 a răspuns:

F greu imi vine sa cred ca nu va fi gay! pentru ca in general copii fac ce vad la parinti,daca va aduceti aminte cu totii ne jucam cand eram mici de_a mama si tata,copii mici cand vad in casa ca mama si tata sunt amandoi barbati logic este ca nu or sa fie atrasi de fete mai tarziu, dar nimic nu ma mai uimeste pe lumea asta, totul e cu fundul in sus asa ca pot ce posibil.eu personal nu as accepta adoptia pentru ei! si sunt inconjurata si aici de ei, si din an in an sunt mai multi.rusine mare!

| MayBeWill a răspuns:

Te invit sa-ti bagi p***-n mata, nimeni nu o sa te opreasca...

| MontanDewDarkBerry explică (pentru MayBeWill):

Tu esti singura persoana care face asta... Esti un handicapat cu probleme

| MayBeWill a răspuns (pentru MontanDewDarkBerry):

Sunt handicapat cu probleme? mai bine handicapat decat poponar, cum sa vrei sa cresti un copil tu fiind gay? vrei un banc? erau doi gay la piscina, unul intreaba : "cum e apa?" alalalt : "ca ****"..."atunci sar cu fundu" laughing lasa-ne ma lasa-ne, incearca sa te indragostesti de o femeiewinking + ca e si pacat sa fi gay

| MayBeWill a răspuns (pentru MontanDewDarkBerry):

"Ma pis pe gay
Si nu'i normal
Ca copii mei sa vada
Homosexuali care se ling in gura ostentativ pe strada
E la moda sa fim toleranti da nu reinviem Sodoma
Va putem trimite bulangii in pachet la Barcelona"

| MontanDewDarkBerry explică (pentru MayBeWill):

In primul rand am 14 ani... in al doilea radn nu sunt gay si in al 3-lea rand era doar o curiozitate

| srG24 a răspuns:

Depinde de ce ii place si ce orientare sexuala are. nu conteaza in ce familie a crescut...ce daca tata o bate pe mama pana numai poate si eu ar trebui sa fac la fel cu sotia mea? aici depinde de tine si de placerile tale. Acei gay tot dintr-o femeie a iesit si tot un tata a avut si totusi a iesit gay. e cu dus si intors. fiecare cu pararea lui

| Anatalent a răspuns:

Nu se stiee dar cell mai sigur este ca va fi tot un gay