| Pnin a întrebat:

Ce parere aveti despre un cuplu care are 5 ani de relatia. Ea decide sa se mute in orasul lui. Dar stau in apartamente diferite la 5 minute distanta unul de altul. Apartamente, nu garsoniere. Pe motivul ca ''nu ar avea spatiu amandoi intr-unul''. Nu este ciudat? El are 32, ea 26

17 răspunsuri:
| Anuket a răspuns:

Ba da.

| Nirvanaaa a răspuns:

Cred ca fiecare dorește spațiul personal, dar le va fi greu sa se acomodeze când se vor muta în final împreună.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place, asa as vrea si eu. Ma enerveaza sa stau non stop cu cineva, oricat de tare l-as placea.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In lumea asta sunt din ce in ce mai multi dezaxati. Te poti astepta la orice.

| mgtow a răspuns:

Aia nu e relatie

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bravos lor, daca isi permit. Pentru un cirnat din cand in cand nu trebuie' sa iei porcul in casa, si nici pentru o gaura (eventual 2-3, in cazul ala mai fericit) nu trebuie' sa iei citamai plasa.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca cei 2, si nimeni altcineva, nu a decis asta pentru ei si ei se simt bine asa... treaba lor. Pana la urma, o relatie normala este ada cum o vad cele doua persoane impreuna, daca nimic nu ii deranjeaza.

Da, noua ne pare anormal, insa lor...

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Răsfățați laughing.

| darrio2007 a răspuns:

Poate sunt cam plinuți si nu incap intr-un singur apartament.
Tu in care apartament locuiesti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fi însurat și se ascunde.
Nu vrea să-și compromită familia și nici reputația.

| Celcestietot a răspuns:

Eww, si se culca unul cu altul doar cand fac copii rolling on the floor? Atunci vezi pe unul dintre ei iesind pentru prima si ultima data in viata din apartamentul partenerului.

| Vântulalb a răspuns:

Daca nu sunt casatoriti, e mai bine asa. Notiunea de "spatiu" e gresit inteleasa aici.
Daca pana acum au fost in localitati diferite (aia nu e relatie de 5 ani!), e mai sanatos sa stea deocamdata separati. Daca in timp ce se cunosc, descopera ca nu pot forma un cuplu? Care isi cauta alta locuinta? In cat timp gaseste? Etc.

| Jus7t a răspuns:

Nu.
Fiecare om e unic și e ok să aibă și alegerea asta când vine vorba de o relație.
Poate tipul de relație pe care îl preferă ei e ăsta, din diverse motive pe care doar ei le știu.

| AnemonaP a răspuns:

5 ani de relație și sa nu fi stat împreuna pana atunci? Eu când aud de astfel de relatii, nici nu le consider,, relatii". Relație in adevăratul sens al cuvântului nu are cum sa fie. Iar vorbind de apartamente, doamne fereștelaughing Dacă le-ar vinde pe amândouă, cred ca pot cumpara unul in care sa,, încapă". Dacă s-ar ivi un copil, oare fac cu schimbul? O săptămâna in apartamentul ei și o săptămâna in apartamenului lui?

| siriusblack98 a răspuns:

Oamenii se respectă și au posibilități financiare. Sunt împreună și totuși cu vieți private. Bravo lor, toată stima.

| T0T a răspuns:

Părerea mea e că nu-s așa de apropiați.

| cristi202 a răspuns:

Depinde de ce e in mintea lor. Daca ea nu si-a inceput viata sexuala, si vrea sa se pastreze poate pana la casatorie, ar fi foarte de inteles. Locuind impreuna ar ceda usor intr-o noapte. Asa, stau separat, dorm separat, si are sanse sa isi atinga obiectivul.
E doar un exemplu. Motive pot fi destule. Tin de ei, de personalitatea lor. Noua ne e usor sa judecam fara ca sa stim nimic cu privire la asta, dar ei, care stiu inteaga situatie, stiu de ce fac asa.
Dar hai sa iti dau un exemplu. Cind eu m-am casatorit, am plecat din Timisoara in Bucuresti, desi am apartamentul meu personal in Timisoara. Toti, dar absolut toti prietenii si cei din familie au zis ca e o prostie ce am facut. Si chiar e ceva sa lasi Timisoara pentru Bucuresti, timisorenii stiu de ce. Dar, inainte de a ne lua, am pus cu sotia pe hirtie avantaje si dezavantaje pentru fiecare loc in care sa stam, Timisoara sau Bucuresti, si a iesit clar ca e mai bine pentru noi sa stam in Bucuresti. Asa ca, pana nu se cunoaste ce ii mina pe acei oameni sa traisca asa, eu zic ca e gresit sa se traga o concluzie. La urma urmei, e viata lor.