Cred ca ungurii sunt pur si simplu oameni ca si romanii si in nici un caz nu mi-as pune problema daca omul pe care il iubesc e ungur sau nu. De altfel si eu sunt olteanca, iar bunicul sotului meu vorbea mai mult ungureste si foarte putin romaneste. Deci da, o olteanca se poate casatori in Harghita si, daca e omul ei, va fi fericita si implinita toata viata. Si sincer te-as ironiza pentru ca te-ai gandit macar sa pui o astfel de intrebare.
Sunetem oameni cu totii; nu vad de ce nu; Daca va iubiti totul e ok. Exista o pb daca nu luati seama de parerile altora. sa va dea domnul sanatate dragoste si intelegere
Ungurii sunt oameni si ei ...Si eu am un var ( locuieste in Targul Mures si azi ), care s-a casatorit cu o unguroaica cu multi ani in urma... Sigur parintii au fost impotriva, mereu au fost discutii pe aceasta tema... cuscrii nu isi vorbeau pentru, ca nu se puteau accepta; dar ei, tinerii s-au iubit mereu si azi au copiii mari. Niciodata insa, varul meu nu ne-a vb despre alegerea facuta, daca regreta acest pas sau cat au suferit copiii la scoala unde invatau... Eu zic ca fiecare este mai presus de toate un - OM - si cu bune si cu rele si daca sti sa traiesti si sa accepti greselile tale dar si a celuilalt - atunci totul va fi Ok. Este totusi o decizie grea care la final, numai tie iti apartine. Sper sa ai numai bine. Lucien
Am o parere buna, pe cei care-i cunosc sunt foarte muncitori si veseli. nu cred ca are importanta nationalitatea cand iubesti, partenerul meu de viata n este roman, si deocamdata nu am avut probleme, lumea mai rea se baga in relatie la inceput, dar vazand ca ne iubim ne-u+au lasat ion pace.
Nu cred ca conteaza nationalitatea intr-o casatorie... Daca te gandesti sa te casatoresti cu el trebuie sa te asiguri ca tu nu ai nici o problema cu faptul ca el e ungur si sa vezi cum va intelegeti. S-ar putea sa fie niste diferente destul de mari... Trebuie sa vezi dac se poate trece peste ele sau nu... Dupa parerea mea e si el om... Ar trebui sa-l tratezi ca atare.
Am avut probleme cu autoturismul, era necesar sa-l repar la Tîrgu Secuiesc.Am gasit un atelier si surpriza mecanicul repartizat era din Constanta, stiia foarte bine ungureste avea doi copii ne-a spus ca e acolo de 20 de ani, ortodox fiind din dragoste pentru unguroaica lui a trcut la catolici.
Eu sunt amestec de maghiara cu romano german, sotul meu roman dar nu a fost niciodata o problema asta.Ne distram pe seama extremismului ambilor. Socrul meu a fost speriat parca la inceput dar ne intelegem super acum.
Sigur ca se pot casatorii, atata timp cat se iubesc. Dragostea nu are granite, reprezentate de varsta, nationalitate, etc, trece peste toate.
Am o parere buna despre unguri in general. Sunt oameni normali.
si nu vad de ce nu s-ar putea casatori