anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre viata moderna,in care curvia,orgiile, desfrau sunt o normalitate? mai promoveaza cineva familia in ziua de azi? asta e viata azi cu una maine cu alta?

Răspuns Câştigător
| alinadianaaa a răspuns:

Din pacate in ziua de azi noua generatie traieste intr-o alta lume"O lume materialista, egoista, grabita, plina de invidie". Tinerii nu știu să trăiască viața cu adevărat, iar de pe urma grabei se aleg cu multe răni, cu idei greșite precum că precum viața e un chin. Și atunci, nici la 30 de ani împliniți, femeile spun că nu mai văd rost în viață și bărbații nu mai vor să fie cu nici o femeie. La 40 se plictisesc într-atât de toate, că vor să se retragă undeva și să nu mai știe de nimic. Și asta pentru că nu au trăit la timp: nici dragostea, nici viața, nici omul de alături.Contează cum îți trăiești viața, cum te atașezi față de ea, cum înveți din greșeli. Nu graba te face fericit, dar răbdarea și faptul de a ști de a profita de viață.

| RAY a răspuns (pentru alinadianaaa):

Multa dreptate ai

| alinadianaaa a răspuns (pentru RAY):

Din pacate asta e noua societate in care traim, nu mai stim sa ne bucuram de familie, tot timpul.alergam sa facem cat mai multe, sa avem case marete si pentru ce? Cand plecam nu luam nimic. Un mare scriitor Dalai Lama a scris intr-o carte" Ca pe el cel mai tare il suprinde la umanitate, omul.Omul isi sacrifica viata pentru a face bani. Apoi isi sacrifica banii pentru a-si recupera sanatatea. Apoi ca este atat de nerabdator cu gandul la viitor fara sa se bucure de prezent.Rezultatul este ca nu traieste nici in viitor nici in prezent.Traieste de parca nu ar murii niciodata si apoi moare fara a fi trait""din pacate are foarte mare dreptate.

Asta pentru ca asta se promoveaza alina,asta credeam si eu ca scopul e sa fac cati mai multi banii, dar am uitat de viata, am uitat sa ma bucur de viata, sa traiesc viata, asa e, toti traiesc de parca ar trai vesnic, aduna si pentru lumea cealalta, asa e

| alinadianaaa a răspuns (pentru RAY):

Sper din tot sufletu sa ne recapatam linistea si fericea pe care bunicii nostri o simțeau si o trăiau oricât de greu le era.Ei erau foarte fericiti cu putin, chiar daca avea cate 8_9 copii, nu ca acum ca facem doar un copil ca nu avem "posibilității financiare".

Nu cred,lumea evolueaza tot mai mult spre acele aspecte, devenim tot mai rai uni cu alti, tot mai lipsiti de empatie, indiferenti, ipocriti

| doctorandus a răspuns (pentru RAY):

"Copiii din ziua de azi iubesc luxul. Nu au maniere, disprețuiesc autoritatea și dovedesc lipsă de respect față de bătrâni. Nu se mai ridică în picioare când oamenii în vârstă intră în încăpere. Își contrazic părinții, mănâncă în grabă delicatesele la masă, stau picior peste picior, sunt tirani cu profesorii.
Tinerii din ziua de azi nu se gândesc decât la ei înșiși. Nu au pic de respect pentru părinți sau persoane în vârstă. Vorbesc ca și cum ei înșiși ar ști totul și ceea ce noi considerăm înțelepciune este lipsit de relevanță pentru ei. Cât despre fete, sunt directe, lipsite de modestie și nefeminine în limbaj, comportament și îmbrăcăminte."

Socrate (470 î.Hr. – 399 î.Hr)

19 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Inainte nu a existat media si internetul, asemenea stiri "deocheate" se transmiteau doar pe plan local, pe reteaua BARFELOR. big grin
Curvia, orgiile, desfraul existau si inaintea scrierii cartilor sfinte, de aceea au fost cuprinse in ele.
Si, sunt SIGUR ca, nu participantii au scris despre acele evenimente, ci cei care au ramas afara, din diferite motive (le-a batut nievasta sau soacra big grin ).

| Adry05 a răspuns:

Persoanele care inca cred in familie o sa continuie s-o mentina indiferent ce se intampla in jur.

| doctorandus a răspuns:

De fapt, a fost vreodata altfel? Familismul este o ideologie care ramane la suprafata societatii, ce se petrece in adancurile ei nu corespunde acestei ideologii.

| relian a răspuns:

Viata moderna a fost moderna dintotdeauna, asa a fost mereu stai linistit, doara ti se pare tie ca lumea astazi este diferita, pentru ca inainte nu prea aveai tu acces asa la informatie ca astazi.Lumea nu se schimba peste noapte si nu cred ca s-a schimbat de cand aparu. DSingura chestie ce se schimba este procentul oamenilor care fac ce fac, la o populatie f mare normal ca o sa fie si mai numerosi cei care tui crezi rai sau buni. Daca is 3 persoane normal ca poate toti is cu familie, daca is 10 ups apare si curvia si etc.laughing Asa ca nimic nou sub soare. Poate descoperi tu acum ceea e nu putea vedea inainte.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru relian):

"Pe vremuri " aveai net, tv prin care puteai fii manipulat sau dintr-un click de mouse sa gasesti filme pentru adulti de care vrei? thinking
Neh, nu prea.
Nu cred ca atunci multi copii de 12 ani stiau ce e ala gangbang.

| relian a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Asa crezi tu, aia nu aveau net sa vada video, dara vedeau in direct laughing pentru ca dormau toti in aceaiasi incapere laughing deci copii cu adulti, aia se frecau ce faceau, stai tu linistit.Citeste biblia si vezi ca aia pe atunci foloseau si baieti pentru sex minori, citeste istorie si o sa vezi in Grecia antica in Roma si asa mai departe era ceva normal sa faci sec cun minor laughing deci cred ca voi dacas stati numai pe chaturi si pe Facebook, aveti net dara nu invatati nimic, poti invata destule de pe netu asta, doara daca vrei, daca esti curios. Daca aia nu stiua cei ala gangbang stiau sub alte numelaughing astia de asi is mici copii comparativ cu ce stiau aia pe vremuri.
Cezar pana si ala folosea copii pentru sex pe linga femei pe linga barbati si totu era legal pentru ei si normal laughing

| relian a răspuns:

Citeste biblia si o sa constati ca erau orase pe vremuri in care orgigiile si ce spui tu erau ceva normal.Ba mai naspa ca in ziua de azi laughing Deci cum spuneam nimic nou pe planeta

| Holiday a răspuns:

Diferenta majora azi nu e data de ce se intampla in realitate ci doar de o lejeritate mai mare in a se discuta despre asta. Si indiferent ce ai spune, faptul ca poti corecta o greseala facuta, fara sa te arate toti ipocritii cu degetul, e clar un progres, nicidecum curvie sau desfrau.

| Emma30555 a răspuns:

Dar de ce ar trebui ceva promovat sau nu? De ce sa fim obligati sa traim cum impune societatea? De ce sa ne lasam manipulati. Fiecare sa faca ce vrea, ce i place ce ii face bine si ii aduce multumire. Daca esti familist te casatoresti de tanar si tii de traditii daca esti mai modern iti place libertatea iti traiesti copilaria mai mult si apoi daca vrei iti faci familie daca nu vrei sau nu poti te bucuri de ce vrei tu. E loc pentru toata lumea. Atata vreme cat nu deranjezi pe cel de langa tine care e problema? De ce sa traim cum ne impun altii? Parerea mea e ca abia in societatea asta moderna oamenii sunt mai asumati. Dar revenind la intrebare eu nu stiu de unde tragi tu concluziile astea pentru ca eu personal vad ca oamenii si in ziua de azi cauta sa isi gaseasca perechea sa aiba famile doar ca nu se grabesc sa faca pasul daca nu simt ca e ceea ce vor nu o fac de dragul societatii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e singura sansa sa supravietuiesti in ziua de azi trebuie sã pescuiesti cat mai mult peste, imi place cum zic fetitele astea "Yessss" https://youtu.be/E4H7kWG92nw
Cand le zice sa schimbe jucariile zilnic si mai este un comedian care zice "o fata este ca un peste pescuit, daca il ti prea mult in afara Apei face op, op, op vreau inapoiiii" laughing
https://youtu.be/6KzCfIYArmQ

| francut a răspuns:

Din aceasta cauza apar problemele. Gelozia (motivata sau nu) cu dorinta de razbunare. Batai, crime, violuri. Ori se imbata "ca sa-si inece amarul" si iar fac prostii pe fondul ebrietatii. Copii lasati de izbeliste pentru ca se despart parintii, ori nu le pasa de ei, importanta fiindu-le parintilor, distractia. Boli incurabile "dobandite" de la relatii pasagere. Etc. Oricum o dai, nu e bine.

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)!
Sincer e cam "pacatoasa" asa cum s-ar spune, dar chica asa a fost din totdeauna, doar tehnologia difera (oameni se masturbau si dinainte, chiar daca nu existau filme pentru adulti pe vremuri, mi se pare cea mai fascinanta chestie pe care am invatat-o la ora de istorie).
Apropo, ce stie-uri/carti tot citesti, sunt curios?

| DepravatRo a răspuns:

Cu parere de rau iti spun ca intrebarea este formulata cu o capacitate mentala cu mult sub nivelul temei complexe pe care vrei s-o abordezi.
Pe romaneste, te-ai c***t pe el de subiect.