O fi saracul obosit - lasa-l si tu sa respire - doar nu vrei toata viata sa stai numai bot in bot
Asa m-am gandit si eu. Oricum intrebarea nu are legatura cu mine ci cu o prietena. Insa mi-a spus ca asta se intampla de fiecare data si in plus si cand nu fac sex el nu vine niciodata sa se aseze langa ea pe canapea, prefera sa pastreze aceasta distanta ceea ce mi se pare ciudat. Iar cand are chef de sex d-nul imediat vine langa ea.
A incercat si varianta asta si tipul s-a ofticat pe ea ca nu stie ce vrea, ca n-are incredere, ca e copila si diverse alte acuze. Problema e ca daca ea se duce langa el, el nici nu o mangaie sau sa o sarute, tot ea trebuie sa faca asta. Parerea mea e ca o cam vrea doar pentru sex.
E greu de spus dar ca sa se convinga sa se desparta de el si daca el nu se duce dupa ea inseamna ca asta vroia. binenteles ca daca iubesti faci orice pentru persoana iubita. dar mai sunt momente de oboseala, stres...nu este totul lapte si miere.
Are doua zile de cand el nu o mai suna si nici nu-i mai raspunde la telefon si sms. Tocmai din cauza asta mi-a povestit ce si cum e intre ei. Ea saraca i-a trimis mesaj intrebandu-l daca vrea sa vorbeasca sau daca e gata totul si el nimic...
Sa il lase in pace ca barbatii daca nu le dai importanta se uita la tine iar daca le dai se cred buricul pamantului. iar daca nici asa nu o vrea sa mearga mai departe ca nu-i de nasul el
Si inca ceva, nu-mi adresa tu mie o asa denumire cand nu ma cunosti! Ai tras doar o concluzie in urma unor raspunsuri citite aici.