Te-am citit si am ajuns la concluzia ca avem multe in comun. Esti curioasa, te intereseaza subiecte pe teme diferite. Dai sfaturi foarte bune referitor la cuplu. Ai o multime de retete foarte bune - ceea ce mie imi spune ca ai ca pasiune gastronomia si esti gospodina. Iti place muzica buna indiferent de gen - lucru ce ma apropie foarte tare pentru ca nici eu nu am un stil preferat cata vreme muzica e buna. Iubesti verdele - care este culoarea sperantei, deci esti un om optimist. Esti o persoana calda, culta si bine educata. Iti place Mircea Eliade si poti sa faci usor o analiza gramaticala. Esti departe de a fi vegetariana... Si esti o persoana care are dorinta sa ajute rupandu-si din pretiosul timp pentru a ajuta pe altii. Sunt bucuroasa ca esti deja in lista mea de prieteni.
Greu de spus parerea despre cineva, informatiile sunt destul de putine si din cauza asta se poate gresi.
Ceau. Nu am vazut toate raspunsurile tale. Dupa ce am sa ma uit am sa iti spun .
Eu mi-am facut o parere foarte buna
Imi place ca desi am avut mici ciondaneli, nu esti genul care sa poarte pica. E de apreciat!
In ceea ce priveste raspunsurile tale, sunt la obiect, pertinente si uneori amuzante
P. S. Tu erai in poza cealalta la avatar?
Din cate ti-am mai spus va apreciez pe tine si pe Krina pentru ca ati stiut sa va rezolvati divergentele in cel mai bun mod posbil.Pentru asta te felicit! Am o parerea foarte buna despre tine, sper sa nu-mi dai ocazia sa mi-o schimb vreodata. Te pup! :*:*:*
O parere buna, esti si tu un suflet si despre suflete nu pot avea decat pareri pozitive.
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, si-I mai multumesc si Lui Dumnezeu fiindca mi-a dat posibilitatea sa descopar acest site pentru a intalnii niste oameni minunati, asa cum sunteti voi
anonim_4396 întreabă: