anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce poate însemna când o fata /femeie e intimidata în prezenta unui băiat /bărbat? Ii place de el sau ii e teama de el din cauza faptului ca e puțin mai masiv?

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Se simte inconfortabil sau dominata, una din doua.

22 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Nu este stăpână pe sine din lipsa încrederii in propria persoană.

| anonim_4396 explică (pentru Ofiintă):

Și eu eram asa când aveam anxietate strong, când se uita cineva la mine eram tot cuprins de emoții, tremuram; acum vad ca eu le transmit la alții emoții când ma uit atent la ei laughing nu știu cum naibii mi s-a ameliorat anxietatea aia, oricum la stres revine nu se poate vindeca complet am sesizat. Da, este foarte bun răspunsul tău, am văzut ca avea probleme săraca, dar era drăguță rău laughing la ea nu e anxietate, știu ce are ca o știu de pe Facebook.
Dacă mai ține 3 ani pandemia cred ca toți o sa ne îmbolnăvim de anxietatea, adică nu chiar toți, dar o mulțime de persoane vulnerabile psihic.

| Celcestietot a răspuns (pentru Ofiintă):

Asta cum mai vine?

| Ofiintă a răspuns (pentru anonim_4396):

"Dacă mai ține 3 ani pandemia cred că toți o sa ne imbolnavim de anxietate", de asta mă tem și eu.
Bine punctat, mai ales persoanele cu un psihic slab.

| Ofiintă a răspuns (pentru Celcestietot):

Pe rând laughing

Da da,, e un adevăr happy

Anul trecut în martie, cand am auzit prima dată de acest virus, nu credeam că o să imi facă atât de mult rău.

Dar ce rău ți-o produs acest virus?

Dezechilibre pe parte profesională, socială, mentală.

Asta e menirea acestui virus. Nu te confrunti doar tu cu asa ceva. happy

| Celcestietot a răspuns (pentru Ofiintă):

Pai da, dar si daca ar avea incredere in propria persoana tot nu ar insemna ceva. Poate sa fie un tip dubios care o urmareste in noapte, iar increderea nu inseamna nimic din moment ce aproape toate femeile sunt slabe fizic comparativ cu un barbat.

| Eireann a răspuns (pentru Ofiintă):

Ok, deci virusul a fost incomod pentru tine.
"Rau" este pentru cei dintre noi care au pierdut membrii din familie din cauza lui inainte de vaccin, care nu am putut nici macar sa mergem la inmormantarea sa ne luam la revedere. Rau este si pentru cei care au ramas cu sechele in urma virusului si pentru cei cu alte afectiuni care s-au agravat si nu au fost tratate corespunzator fiindca sistemul medical se confrunta cu criza covid 19 - operatii oncologice si sedinte de chimioterapie amanate sau contramandate, diabet nemonitorizat care a dus la coma si deces, oameni trimisi la sute de km distanta pentru dializa fiindca spitalul era in carantina ca devenise spital covid.
Nu zic ca nu te-a afectat, nu zic ca nu au suferit si cei care nu se afla in categoriile amintite, tot ce spun ca alti au fost loviti mai rau si daca dezechilibrele sunt cele mai rele parti a pandemiei pentru tine poate ca de fapt esti un norocos.

| Ofiintă a răspuns (pentru Eireann):

Nu spuneam contrariul. Sunt constientă de aspectele amintite de tine. Tatăl unei prietene a decedat, cu toate că inainte de a se infecta, era sănătos. Acest eveniment ne-a socat pe toți, asta pentru că era unul dintre consăteni.
Răul amintit este unul general, asta pentru că virusul ne afectează pe toți, indiferent de punctul în care ne lovește.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bun raspuns ti l poate da ea daca o intrebi, nu stim noi motivul pentru care o fată/femeie se simte intimidata in prezenta ta, fiecare fată sau femeie este diferită nu toate se simt asa, poate ca nu îi place de tine si ca sa nu te jigneasca sa nu te respingă intr-un mod brutal se preface ca este timidă. Cel mai bine fa ti curaj si intreaba o macar sti exact de la ea cauza ca nu te mănincă daca o intrebi.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai sa emoționat rău, era întrebata ce vrea de mâncare de vreo 5 ori și ea o rămas blocata cu privirea către frigider, nici nu mai auzea ce spunea femeia aia ca vorbește cu ea, zici ca o văzut o lume noua în frigiderul ala, a rămas înțepenita laughing am rămas și eu mirat, dar o știam de pe Facebook, dar ea nu ma știa pe mine, dar o sesizat ca ma tot uit la ea. Da, asa este, ai dreptate.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inseamna ca e timida.
Poate sa-i fie scarba de el, si sa fie intimidata. Nu inseamna ca e impresionata placut.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Dacă ii era scârbă nu se uita la el și o cuprindea asa emoțiile de nici nu mai auzea ce ii spunea vânzătoarea, mai ales ca și vânzătoarea o confirmat ca se uita la el laughing

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Salut! big grin Relativ, și una și alta. happy

| anonim_4396 explică (pentru PsihologDanielBotezan):

Interesant răspuns! Dar poate avea și anxietate si atunci nu ai de unde sa ști laughing ca e cuprinsa de emoții puternice când e privita insistent.
Auzi; dar tu ce le făceai tipelor de le plăceau la toate de tine?, spuneai țin minte ca te dădeai lovit, le făceai sa le fie mila, și te plăceau multe laughing ce le spuneai? happy

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Timiditatea e o problemă sau o afecțiune emoțională intensă ce trebuie gestionată. happy

| anonim_4396 explică (pentru PsihologDanielBotezan):

Asa este. Dar timiditatea duce la anxietate? Dacă nu e gestionata?

| MariaEElena0505 a răspuns:

Fata poate e pudica. Poate efectiv nu se simte bine in prezenta lui. Sunt o mie și una de motive.