Pai daca el ii spune ca-o iubeste poate ca asa e. Dar totusi ar trebui sa nu-i faca asemenea declaratii pentru ca fata avand doar 16 ani este minora... Pentru declaratii ar trebui sa mai astepte vreo 2 ani si apoi se va vedea daca a iubit-o cu adevarat si a asteptat-o sau a fost doar un foc de paie. Mai interesant e ce spune fata si ce simte pentru ca asta nu-i concludent.
Mai nou e foarte usor sa spui "te iubesc". Multa lume zice chestia asta chiar daca nu o simte...si de multe ori sentimentu de afectiune si indragosteala e confundat cu cel de iubire. E una sa fii indragostit de cineva...si e alta sa iubesti.
La 22 de ani o persoana ar trebui sa fie cat de cat matura, incat sa nu amageasca pe nimeni...deci tind sa cred ca e adevarat. Dar baietii pot fi perversi de multe ori...si mai exista si vorba aia "scopul scuza mijloacele" ce e foarte des pusa in practica. Daca fata de 16 ani este inca virgina...sau cel putin nu a intretinut relatii sexuale cu baiatul respectiv. exista si mica posibilitate ca baiatul sa arunce cu "te iubesc" doar pentru a o avea o noapte in pat... dupa care totul se termina.Nu tot timpul e asa... dar trebuie sa ai in calcul si varianta aceasta
Poate simti orice, interes, dragoste, dorinta, eu sper sa simta acelasi lucru si dupa ce fata il crede si il accepta. Sa auzim de bine si sa simta toata viata ceea ce spune.
Intradevar poate simti si dragoste pe langa atractie fizica! Poate e doar o joaca sau ia relatia in serios! .Noi nu avem de unde sa stim! tu il cunosti, observa asta in caracterul lui!.
Eu am un prieten (11 ani diferenta) si tine mult la mine, tin mult la el. nu stiu daca chiar dragoste poate fi avand in vedere ca e o varsta dificila pentru fiecare, dar cred ca oamenii pot trai fericiti indiferenti de varsta. nu trebuie sa fie numite sentimentele (nu trebuie sa pui eticheta
"dragoste" ca ea sa existe), ceea ce e intre tine si el prin trairi e ceea ce simte el, nu neaparat ceea ce spune.
mihaelutzamy întreabă: