Poate nu vrea sa`si dezamageasca prietenul cel mai bun,sau crede ca tu vrei sa-l testezi sa vezi daca`i e bun prt iubitului tau,sau crede ca te joci,motive ar fi multe.Tu gandeste`te bine si analizeaza situatia impreuna cu o prietena buna, eventual din clasa, sa afli si parerea altcuiva. Poate o poti pune pe ea sa-l intrebe de cine`i place.
Daca ai mai incercat inseamna ca nu ai stiut sa o spui cum trebuie! Daca ai mai citi si tu ceva (nu vb de manuale) poate ai sti cum sa iei taurul de coarne.
Nu incearca sa fii altcineva cu el! povestes'te cu el ...incearca sa nu il bagi inseama cand vrea el sa il bagi si sa vezi ca v'a continua pana cand u nu o sa il observi. Si pe celalalt prieten al tau fa'l mai tupeist fa u primul pas spre el si sa vezi ca se v'a schimba
Pai ar trebui sa ii spui baiatului pe care il placi ca il iubesti si ca vrei sa fii cu el trebuie' sa iti faci curaj dar daca' el nu te place...ai putea sa te faci mai frumoasa decat esti asta e solutia mea mie nu mi s-a intamplat niciodata ca baiatul pe care il sa nu placa nu mi s-a intamplat acesta a fost mess meu
anonim_4396 întreabă: