anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot face daca ma bate efectiv sora mea de 21 de ani (eu am 25)? Si nu ma lasa sa imi desfasor activitatea de zi cu zi si ma jigneste constant. Ea este si studenta la politie si are si prieteni politisti. Si tot ea ma face nebuna si imi zice ca vrea sa ma vada moarta. Iar bunica noastra tine cu ea si zice exact contrariul, ca eu fac asta, chiar daca nu e asa.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inregistreazo si arata la politie ce face sa vezi cum ramane civila

| romeo78 a răspuns:

Să pleci dacă ai posibilitatea din acest mediu nociv!
Sau mergi la medicină legală și scoate certificat medical de vătămare corporală. Apoi într-un dosar, atașezi, după ce l-ai copiat la xerox, originalul de la medicul legist, plus o reclamație împotriva surorii tale. Cu toate acestea, mergi la școala de poliție unde studiează sora ta și le depui la secretariat.

| cristimihailov a răspuns:

Intai discuta cu ea serios ca te afecteaza comportamentul ei, grav.

Explica-i ca poti depune plangere impotriva ei, si toata munca de politist poate fi ruinata mai ales pe chestie de comportament si atitudine. Sunt legi pentru asa ceva. Si ca trebuie sa inteleaga ca nu mai poti tolera aceasta abordare.

Apoi pleaca daca e nevoie si ai posibilitatea.

| anonim_4396 explică (pentru cristimihailov):

Nu pot sa plec decat la tatal meu natural si mama mi-a zis ca are prieteni acolo si ca nu ma lasa sa stau mai mult deno saptamana. Ea vrea sa muncesc in Spania pentru ea sa isi termine o casa pe care ori i-o ia concubinul ori o sa stea sora mea in ea...ca pe mine a zis ca ma da afara. Vrea sa traiesc aceeasi viata prin straini la capsuni cum a stat ea. Mi-a dat o punga cu pastile si a zis ca sa le iau si eu ca ea. Parca am pus-o eu sa nu traiasca bine. Ca si ea la randul ei a fost data afara de mama ei care l-a omorat pe fratele ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O studenta la politie ar trebui sa stie ca e ilegal sa agresezi fizic si verbal pe cineva.

| Bruno92 a răspuns:

Tu ai ceva probleme la căpușor ar trebui sa vizitezi un psihiatru. Sau ai rămas cu sechele de la țiganii aia care te tot amenință

| Bariel a răspuns:

Raspundele cu aceeasi moneda, sa fi acuzata pe buna dreptate. Sau poti sa o filmezi pe sora ta cum te bate si îi faci plangere fix in departamentul in care lucreaza, ca om al legi e penibil sa faci asa ceva si nici nu are ce cauta in domeniul asta.