Poti discuta cu mama si cu tatal tau ca sa inceteze, banuiesc ca nu esti vinovata si tu de violentele mamei. Daca nu obtii vreun rezultat poti vorbi cu cei de la protectia copilului din judetul tau, pentru a interveni. Sper ca tu esti fetita cuminte si cu minte. Numai bine!
Anunţă Direcţia Generală Judeţeană pentru Protecţia Copilului şi denunţ-o pentru neglijare, abuz fizic(dacă ţi-a cauzat leziuni ale corpului) şi abuz psihologic.
Baftă!
Pai poti reclama protectia copilului, dar cred ca exista un motiv de se comporta asa cu tine.incearca sa discuti cu ea.
Daca este adevarat ce spui, este foarte grav acest lucru. Ai incercat sa vorbesti cu vreo ruda de-a ta? Sa le povestesti ce s-a intamplat?
Daca esti unul intre zecile de copii abuzaţi sexual, puşi să cerşească sau sunt bătuţi suna fara ezitare la numarul de telefon : 116111
Anunta autoritatile sau suna la numarul copilului sau daca te loveste grav, poti sa dai si tu asa ca sa te aperi.
ca sa scapi de abuzul emotional, atunci cand incepe sa te faca cu ou si cu otet sau cine mai stie cum, imagineaza-ti-o ca fiind un cartof, nimic mai mult si n-o mai asculta, pleaca in camera ta si incuie usa, da drumul la muzica si fa ceva ce te distreaza, orice doar sa nu te mai gandesti acolo
Suni la protectia copilului! Imi pare rau pentru tine pentru ca si eu sunt copil
Hm...cam ciudata problema ta...
Ai putea sa vorbesti cu ea cand e intr-o dispozitie buna si sa o intrebi de ce face asa. Ea daca o sa continue sa faca asa ar trebui sa vorbesti cu un psigolog ca acesta te.ar putea ajuta mult mai mult decat orice utilizator de pe TPU.
Imi pare rau daca nu am putut sa te ajut cu prea mult
Bafta multa in continuare! :*
Ouhh.imi pare rau pentru tine.incearca sa porti o discutie cu ea, in care sa ii spui de nu iti convine sau ce ai vrea sa se schimbe la ea, apoi apelaza la membrii ceilalti ai familiei. daca nu se rezolva nimic mergi la politie sau protectia copilului.mult succes scumpa
Serios? protectia copilului nu e o solutie. Cum poti sa iti denunti la politie mama? nu! aceasta nu este o modalitate. Eu spun ca te cumintesti... nu cred ca te bate chiar degeaba. si sa iei note mai mari. sa te bagi in seama pe langa ea. o sa functioneze! SUCCES! (fii puternica)
Sigur ca trebuie sa vorbesti cu ea si sa rezolvati aceasta problema.dar probabil, ca ar trebui sa ii faci totul pe plac ca ea sa nu mai tipe, macar ceva timp sa vezi daca o sa mearga...succes
Multumesc. Asta nu era pentru mine ci pentru o prietena care nu prea are posibilitati si m-a rugat pe mine sa o ajut!