| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Ce pot face în legătură cu lipsa de concentrare și atenție și cu lipsa mea de motivație sa fac absolut orice! Toată lumea îmi spune ca eu niciodată nu imi țin promisiunile fața de nimeni, nu sunt atent la ei, ma pufnește râsul din orice și am memorie similara cu cineva bolnav sau cu persoane care au trecut de varsta de 80 de ani! Eu consider ca sunt doar mai distras și nu am neapărat o problema dar cineva mi-a spus de curând adevăratul motiv pentru care părinții mei sunt în Germania și nu prea vor sa își ia concediu și sa vina în țară mai mult pentru a petrece timp cu mine și anume ca eu sunt delasator și nici măcar nu am lucrat pana acum în timp ce alții sunt deja căsătoriți la vârsta mea și au și copii! Bineînțeles ca eu nu cred asa ceva dar totuși mi s-a părut nasol sa aud asta! Faza este ca eu am făcut mereu ce am vrut și nu mi-a pasat de ce spun sau fac alții! Și mi se pare o idee nașpa ca toată lumea trebuie neapărat sa muncească pentru alte persoane și nimeni nu este propriul lui șef! Și când eram tânăr eu tot impertinent și indisciplinat eram nu conta câte pedepse îmi dădeau părinții! Eu pur și simplu asa sunt, nu vreau sa mai ascult si sa ma supun! Totuși as dori sa vad cum as putea sa îmbunătățesc relația cu persoanele din jurul meu și sa par mai puțin impertinent fără sa își dea ceilalți oameni seama sau măcar sa li se para totul o gluma și sa ma considere amuzant, sa nu mai par fără bun simț! Voi cum credeți ca ar trebui sa procedez?