| Mamamia92mamamia a întrebat:

Ce pot sa dau celei mai bune pritena de ziua ei?eu m-am gandit la nise fotografi o amintire veche niste haine si machiaje si poate dulcuri voi ce ziceti?adica vreau ceva special.ce parere veti?FUNDA happy

6 răspunsuri:
| allllexaaaa a răspuns:

Poti sa ii dai o poza cu voi mai veche, cel mai frumos lucru de ziua cuiva e de a petrece cu prietenii. Amintestei de prietenia voastra.

| SandraMikyZu a răspuns:

Pai i-a o poza cu tine si ea si personalizeaza un puzzle...sau un tablou cu tine si cu ea.si cat despre dulciuri ciocolata ei preferata si o felicitare in care saii scrii tu ceea ce vrei sa ii ureziwinking ureaza-i la multi ani din partea mea

| Kopla a răspuns:

Este OK cu dulciurile, machiajele si hainele, dar daca chiar vrei ceva special, poti sa ii cumperi o stea. Crede-ma nu sunt nebun. Exista un site pe care poti da nume stelelor de pe cer. Este un cadou foarte delicat pentru persoane dragi. Eu i-am facut lui tata acest cadou si a fost foarte bucuros. In urmatoarele 2 saptamani a vorbit numai de asta.
Daca vrei uite link-ul : http://www.cumparaostea.ro/

| Mamamia92mamamia explică (pentru Kopla):

Si cat costa o stea laughing)?
daca ii ieftina imi cumpar.

| Kopla a răspuns (pentru Mamamia92mamamia):

Pai intra pe site si uita-te.

| MontanDewDarkBerry a răspuns:

Pai ia o poza cu tine si ea si personalizeaza un puzzle...sau un tablou cu tine si cu ea.si cat despre dulciuri ciocolata ei preferata si o felicitare in care saii scrii tu ceea ce vrei sa ii ureziwinking ureaza-i la multi ani din partea mea