Amice se rezuma la limbaj.Incearca sa ai unul dezvoltat si o sa vezi cum o sa mearga apoi treaba.Si oricum trebuie sa fi foarte deschis -sa nu ai emotii, sant atia cu prb asta. Lupta si vei reusii.
Http://www.jw.org/ro/publicatii/carti/
cărţile - tinerii se întreabă, la cuprinsul lor găseşti ce te interesează.
Salut. Poate că adevărata problemă este lipsa respectului de sine sau a lipsei de încrede în propriile forţe. Încearcă să te analizezi şi eventual să schimbi treptat atitudinea iar aceste probleme ar putea dispărea de la sine.
Cele bune!
Pierde vremea pe net. Fa-ti conturi pe diferite forumuri cu subiecte ce te intereseaza si poate reusesti sa dai de cineva. Dar daca zici ca nu poti intretine relatii nu stiu cum te-ar ajuta asta. Fa anumite lucruri care sa-ti ia gandul de la viata sociala...ca exemplu mai citeste si tu ceva, deseneaza, asculta muzica sau pune-te pe invatat o limba straina.
Stiu cum e sa nu poti intretine relatii cu alte persoane, de ceva vreme n-am avut mai mult de 3 conversatii cu o persoana nou cunoscuta, asa ca-mi petrec viata scriind/cititnd cate ceva, ascultand muzica si holbandu-ma pe tumblr.
Scuze ca nu te pot ajuta, dar n-am trecut nici eu de faza asta, chiar daca incerc.
Pai atunci incearca sa vorbesti cu fetele pe mess sau facebook pana crezi ca o sa poti sa vorbesti cu o fata in realitate, gandeste-te ca nu e asa greu sa o faci si trebuie doar sa pui multe intrebari, dar nu indiscrete si sa fii dragut. o sa te placa sigur.
Of of. Sa incepem cu inceputul evident. Ca sa poti sa inveti sa socializez cu alte persoane ai putea foarte bine si usor sa iti gasesti un "prieten" online cu care sa vorbesti, practic sa inveti mai intai sa comunici fara a fi fata in fata cu o persoana(Eu as putea fi acea persoana). Daca te descurci la partea asta imprieteneste-te cu o fata de care nu esti atras pentru ca e mult mai usor sa discuti cu o persoana fara sa simti vreun fel de atractie si crede-ma uneori o fata pentru care nu simti nimic poate fi cel mai bun aliat al tau; intreab-o daca ei ca fata i se pare ok sa....sau ce crede ea ca inseamna daca o fata zice/face... uneori prieteniile de genul asta sunt foarte benefice si de la cine poti invata sa te comporti cu o fata daca nu de la o fata?
Multa bafta!
Ps:eu as fi dispusa sa vorbesc cu tine.