| Tonobil a întrebat:

Ce pot sa fac sa nu mai sufar emotional dupa o relatie?

10 răspunsuri:
| valicamariana a răspuns:

Buna uite viata merge inainte, nu trebuie sa suferi pentru un baiat pentru ca baieti sunt in toata lumea, si poate Dumnezeu nu va menit sa fiti impreuna si poate cineva mai bun își asteapta adevarata iubire. Uite calmeaza-te gandeste-te la viitorul tau.Si preucupati timpul cu diferite chestii.Te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sufar de obicei dupa o relatie. Iti poti gasi pe cineva de incredere cu care sa vorbesti, te poti plimba in natura, te poti uita la o comedie ca sa iti imbunatatesti starea de spirit. Cel mai important e sa vorbesti cu cineva de incredere.

| Apokales a răspuns:

Simplu, nu pune suflet. Cu cat te intereseaza mai putin cu atat suferi mai putin dupa despartire. Rezuma-te la mai mult respect si intelegere, mai putine sentimente si gata. Invata sa nu dai doi bani pe restul.

| Ofiintă a răspuns:

Fă ceva ce îți face plăcere. Ocupă-ți timpul și nu te lăsa pradă emoțiilor.
Și daca se întâmpla asta, gândește-te la motivele care au condus la separare.
O relatie este formată din doi oameni. Iar atunci când zic doi oameni, nu mă refer doar fizic ci și emoțional. Nu știu situatia ta, dar daca s-a ajuns la separare, acceptă și mergi mai departe. Nu ai pierdut nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faci ceva diferit care nu-ti aminteste de. Si care sa iti distraga atentia, pui muzica, citesti ceva, te uiti la un altfel de film.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Mergi la prostituate daca esti baiat ca sa te descarci asa fai frumos mai tare mai des iar daca esti fata te imbeti cu apa plata.

| Tonobil explică:

Va multumesc, tuturor!:3
Tin cont de toate

| Andreeush a răspuns:

După o relație e imposibil să nu suferi la început, mai ales dacă ai ținut mult la acea persoană.
Viața merge mai departe, nu sta pe loc gândindu-te la ce a fost.

Răspuns utilizator avertizat
| Katyk3229 a răspuns:

Esi cit mai mult cu prieteni sau vorbeste cu o persoana in care ai incredere de asemenea te poti uita la filme seriale ca nu te mai gîndești