Buna,
Un tricou/bluza, accesorii daca poarta, cd-uri cu muzica sau o rezervare pentru o zi la un spa.
Buna! In primul rand "a cadona (cadonez) " este un pleonasm! Raspunsul la intrebarea ta: eu zic sa ii daruiesti un tricou stil rap (cel mai important, lun si larg) cu un colaj de poze cu voi.
Cuvantul "cadonez" nu este in dictionarul limbii romane dar nici nu este "pleonasm". În lingvistică un pleonasm (din grecescul πλεονaσμóς pleonasmos, exces) este exprimarea unei idei folosind mai multe cuvinte decît este necesar. Se zice "cadorisesc": http://www.dexx.ro/index.php?a=term&d=Dictionar+explicativ+roman&t=cadorisi
Cadonez este o greseala de exprimare.
Nu stiam, chiar multumesc mult pentru corectare. (sunt de multi ani peste hotare asa ca cred ca este normal sa fac greseli de acest gen)
Ok. Ma bucur ca nu te-ai suparat. Inseamna ca esti o femeie inteligenta ceea ce este mult lucru pe acest site unde abunda persoane care nu stiu de cat sa sara la gat.
Nu am de ce sa ma supar. Din greseli se invata
Buna! Raspunsul tau vine ca o completare la al meu. Nu stiam cu certitudine ca nu exista cuvantul, insa am vazut clar ca acela contine 2 verbe care puse impreuna "a cadona" formeaza un pleonasm (a (face) cadou + a dona). Nu m.am documentat, doar am observat asta.
Un dvd cu muzica in genul care il prefera sau un film, sau bilete pentru amadoi la cinema sau ceva funny de purtat
Hmm... si mie imi place Rapp-ul
E cam greu chiar daca sunt baiat.
Baietii in general sunt atrasi de sporturi cum ar fi Footbal-ul.
Incearca sa cumperi 2 bilete la un meci de Footbal pentru voi 2.
Daca nu, cand el e plecat de acasa, incearca sa faci ceva de mancare la cina, pune petale de trandafiri pe pat si sa va uitati la un film bun. Poate ii mai pregatesti si un cadou mic ascuns.
Ps: stiu ca e cam penibil dar asta mi-a venit in cap.
Cauta ceva care sa ii aminteasca de tine mereu... o bratara... o minge. ceva vezi tu