Cred ca nu trebuie sa-i daruiesti ceva.Are deja tot ce conteaza: iubirea si atentia ta. Parerea mea e ca aceasta "sarbatoare" e degeaba. Dar daca vrei sa o sarbatoresti, o zi impreuna. de la A la Z, facand tot ce va place. Mergeti la film sau plimbati-va, gatiti impreuna sau mergeti sa mancati undeva. Astea raman cu adevarat in sufletul lui, nu lucrurile materiale
UN parfum, un ceas, o floare, un deodorant daca transpira mult, o intalnire sau chiar pe tine.
Daca sunteti de mult timp impreuna si sunteti majori, poti indrazni sa ii cumperi o lenjerie sexy sau o pereche de catuse pufoase.
Daca nu... ii poti cumpara ceva dragut, simbolic: un buchet de flori, o rama foto in care sa pui o poza frumoasa cu voi, bilete la un film pentru care vrea sa il vada, o carte daca obisnuieste sa citeasca, sau ii poti imprima o pernuta, o cana, un tricou... ceva dragut cu un mesaj original.
Un ceas de mana, ceva accesoriu pentru gat, mana! o carte! depinde si ce fel de persoana e! funda?
Cel mai frumos lucu pe care il poti darui este dragostea ta
acesta e un cadou frumos sau unh parfum dg
Dupa parerea mea cel mai frumos cadou pentru un baiat ar fi sa petreci ziua cu el impreuna, sa va plimbati, sa il resfeti putin.