Salut! Am niste sfaturi pentru tine:
1.Afla motivele"neintemeiate"a parintilor tai si observa daca iubitul tau corespunde cu ele
2.Intraba-i ce reactie au avut parintii lor la relatia lor(le va trezi sentimentele tineretii si te vor intelege mai bine)
3.Gindeste-te bine daca vrei sa continue relatia si intreaba si de parerea prietenilor, rudelor, sau apropiatilor, nu o sa-i asculti numaidecit, dar un sfat ce strica?
Poate ca parintii tai nu sunt de acord cu relatia pentru ca te vor aproape mai mult timp, si cind afla ca printesa lor a devenit regina altora sunt gelosi, am caz concret, eu! Iti doresc mult succes si daca ramii la decizia sa fii cu el, inseamna ca acolo iti e fericirea, pentru ca suntem fericiti de la lucrurile ce ne plac, dar de placere si dragoste e responsabila cine? Da, inima, deci ce alege inima, acolo iti e fericirea, imi scrii si mie ce ai decis pina la urma? Te pup!
Si eu am copii si pot sa spun ca nici un parinte nu doreste raul propiului copil, cand nu sunt de acord cu tine''ei'' au motivele lor. Daca crezi ca ai dreptate in ceia ce vrei sa faci, vino cu argumente, discuta pe un ton calm, ai rabdare cu ei si o sa vezi ca o sa fie bine.Alua hotarari de una singura, înseamna ca nu mai ai nevoie de ajutorul lor, ca tu le stii pe toate si ei vezi draga doamne sunt un obstacol in viata ta.
Eu nu as face ca tine niciodata.In primul rand, daca nu esti maritata s-ar putea sa ramai foarte usor cu buza fripta.Esti sigura ca ¨alesul¨ o sa fie cu tine pentru totdeauna? da parintii sunt ai tai pana vor muri. Faci vrei dar lasa nu lasa inima sa gandeasca, ce s-a intamplat, creierul este in condediu?
Eu nu am ascultat niciodata de parinti si de cei din jur...incearca sa il/o convingi ca iti doresti mult sa fi cu cel iubit, daca nu se poate...pe ascuns!
Spune-ne si noua motivele. Ca sa vedem si noi daca motivele sunt intemeiate sau nu...
Motivele care ni le-ai spus nu ar determina dupa mine necontinuarea relatiei. Dar in alta intrebare spuneai ca el ar vrea sa va mutati impreuna iar tu te gandesti ca dupa ce sunteti casatoriti. Faptul ca el nu are disponibilitatea de a se casatori cu tine (logdna fara termen precis e imbatare cu apa rece, parerea mea) este un argument serios impotriva. Eu nu mi-as baga mana in foc inca sa spun ca aceasta este omul cu care sa ma casatoresc.
Eu le-am explicat ca e viata mea si decizia mea. Daca as avea dubii cu privire la persoana cu care am o relatie poate i-as asculta si le-as da dreptate. Dar atata timp cat consider capersoana cu care sunt e ok, ei nu au ce cauta acolo... Mie trebuie sa-mi placa, eu trebuie sa-l suport.
Si eu. Si as face tot ce se poate sa-i conving ca el e cel care ma face fericita si ei trebuie sa se bucure pentru mine.
Daca exista un viitor stabil merge cu alesu ca pe urma parinti iarta si pana la urma totul o sa fie Happy End!
Mie pana acum nu mi-au impus parintzi cu ce fel de baiat sa umblu chiar daca si-au mai dat cu parerea Ex:nu e de tine, pare golan, ce e cu atatia cercei in ureche la el? etc
consider ca fiecare avem dreptul de a decide cu cine umblam mai ales daca alegerea se considera a fi una buna fara regrete pe viitor precum k nu ne-am asc parintzi
Ca e cu 4 ani mai mic nu e ceva neobisnuit in ziua de azi.
nu e o crima daca nu ai bani sa faci sau sa termini facultatea
daca si tu ai semne de intrebare atunci cum poti sa spui ca ti-ai urma inima si alesul?
Motivele sunt intotdeauna intemeiate, pe motiv ca alesul nu ramane, de regula acelasi, si nu poti fi lasata sa /i urmezi pe toti, si ar fi cazul sa contribuie si creierul, poate inima nu e perfect sanatoasa...
Ceau Alintush, nu e neaparat cazul. Ai mei se inteleg destul e bine cu viitorul ginere, desi tata mai are unele obiectii dar se limiteaza la atat. Deocamdata cel putin, chiar ma gandeam cand va fi pus in fata unor fapte, cum ar fi gata eu ma marit , cum ar reactiona? Hai sa zicem ca gandeam in perspectiva... desi am si eu unele semne de intrebare cu privire la cele de mai sus...
Sa vb cu ei sa le explici ca u il iubesti pe acel baiat si nu iti vei schimba sentimentele indiferent de parerea lor
si eu am facut la fel si acum parintii mei il iubesc pe sotul meu mai mult ca pe mine
Buna, e o sabie cu 2 taisuri...in primul rand trebuie sa te gand bine ceea ce vrei sa faci, pentru ca daca te vei lua dupa inimioara vei renunta la unul dintre parintii tai si chiar daca el vei avea p iubit alaturi te va durea ca nu mai tii leg cu ai tai intelegi? pune in balant cine e mai imp pentru tine si cu cine crezi ca te va face fericita...sunt sigura ca vei lua cea mai buna alegere, take care!