Daca dai in judecata pe cineva nevinovat, ti se respinge cererea.
Nu esti responsabila de prostiile pe care le face. Spune-i ca nu vrei sa discuti despre acele subiecte si daca mai incepe cu ele vei închide.
Parca spuneai ca stai in Bucuresti: https://www.tpu.ro/......i-absolut/
Esti adult. Nu inteleg de ce tolerezi sa iti vorbeasca cineva urat.
O atentionezi sa nu iti mai vorbeasca asa, altfel nu ii mai raspunzi. Iar daca nu se opreste, atunci nu ii mai raspunde la telefon.
Draguta mea, din pacate mama ta chiar are ceva la cap. Si nu o spun in semn de batjocura, ci o spun pentru ca femeia asta are nevoie detratament. Din pacate nu prea ai ce face daca nu vrea sa mearga la un consult psihiatric si de acolo poate doctorul ii da vreun tratament. Intreaba-o daca aude voci, daca vede lucruri, daca simte ca ii vorbeste cineva, fara a-i aminti de doctori. Abia cand vii in tara pregateste lucrurile in acest sens. Nu am cum sa te indrum mai mult pentru ca nu am avut de-a face, dar clar este ca mama ta are nevoie de ajutor psihiatric.
In primul rand este mama ta. Odata pe saptamana poti sa o suni si sa stati la telefon 10 minute, reduci din timpul tau de Tik Tok sau FaceBook, ceva cu care pierzi timpul chiar degeaba.
Nu o intreba ce a zis AliGab. Si pe KovacsB nu-l asculta ca este idiot.
Da, trebuie sa mearga la medic, are nevoie de tratament. Discuta cu un medic de specialitate si s-ar putea sa trebuiasca sa o pui sub interdictie. Iar daca tu nu esti langa ea, un sanatoriu de psihatrie este singura cale.