I Nn primul rand fa tot ce poti sa nu stati impreuna.In al doilea rand ai grija sa nu-ti cada sotul sub influenta ei. N-o critica in fata lui caci e mama sa si s-ar putea sa fie important pente el ce spune ea.Se poate inampla sa fie chiar mai important ce spune ea si oricat am ocoli adevarul exista si scorpii. Dar daca vrei sa ai liniste prima conditie e cea mai importanta.Noroc!
In primul rand nu locuiesti cu ea pentru nimic in lume; in al doilea rand, lasi mult de la tine, fiindca nu uiti niciodata ca fara ea nu l-ai avea pe sotul tau.
Pai nu poti decit sa o asculti si sa faci cum stii tu ca este mai bine, incearca sa eviti sa te contrazici cu ea, bineainteles ca ea are dreptate(parerea ei)si trebuie sa treci cu vederea ceea ce spune sau ce face in defavoarea ta.Bafta.
Trebuie sa ii explici ca amndoua doriti acelasi lucru ca fiului ei sa ii fie bine si sa cautati sa sa ajungeti la o intelegere, atata timp cat nu te intelegi cu ea sotu tau va avea sufletu pustiit chiar daca nu iti arata acest lucru si incearca sa te sustina. Daca nu locuiti impreuna e mai usor pentru ca daca mergi sa o vizitezi o data pe saptamana poti sa suporti 1 ora si sa pleci. succes
Conteaza soacra? conteaza jumatatea ta si atat.
am avut relatii in care ma intelegeam cu el dar nu si cu mama lui(insa nu s'au terminat din cauza ei), au urmat relatii in care ma intelegeam perfect cu mama, dar cu el mai putin.
acum astept relatia in care sa ma inteleg cu ambii
Incearca sa nu intri in conflict cu ea.Incearca sa nu mai pui la suflet tot ce iti face sau iti zice.Gndeste-te doar la persoana pe care o iubesti si poarta-te frumos de dragul acesteia.
Daca locuiti impreuna este o mare problema, in sensul ca ai mai mult de lucru, daca sotul este super si te sustine vei castiga daca nu... e greu.Eu nu am locuit niciodata cu ea insa la 2 ani dupa casatorie am demascat-o pe SCORPIE si de atunci sunt 12 ani, ani in care nu i-am mai vorbit, nici nu ne" cunoastem" iar eu si sotul am trait si traim fericiti. Daca nu o inlaturam ne despartea demult, dar am avut intelegere si ajutor de la sotul meu altfel...era greu
Incearca sa vezi ce ii place si ce nu ii place la tine... ca degeaba nu te uraste. incearca sa ii intelegi stilu de viata si ceea ce doreste de la tine si apoi incearca sa ii oferi
Si eu am aceiasi problema, si nu stiu cum s-o rezolv. Sotul meu mereu ii da dreptate ei, chiar si atunci cand nu are, si asta ma doare enorm. Desi ea la lasat la casa de plasament de cand s-o nascut si la gasit la 20 de ani. Asta e nici nu stiu ce sa fac, ba imi mai da si una daca...