| boborock2011 a întrebat:

Ce poti sa faci atunci cand cel mai bun prieten, dar cel mai bun, pleaca pentru totdeauna crying?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| nashu40 a răspuns:

Nu ai ce sa faci prea mult...am suferit si eu o asemenea despartire...am plans o noapte intreaga pana la 5 dimineata straight face
Singurul lucru pe care mi l-am spus atunci si pe care pot sa ti-l spun si tie e ca viata merge inainte si ca timpul le rezolva pe toate.
Poti sa faci cum am facut eu : sa iti cauti activitati care sa te faca sa uiti - sa stai pe mess cu prietenii, sa te uiti la filme, sa asculti muzica, sa iesi cat mai des la plimbari. Cu timpul vei uita.
La fel am patit si cand mi-au murit papagalii. Au murit amandoi la interval de cateva ore. Unul dintre ei la mine in mana... I-am iubit enorm, am suferit o saptamana sad Au trecut de atunci 2 luni si suferinta a trecut. Mai greu dar a trecut.
Daca poti sa plangi nu te abtine, plangi, pentru ca astfel iti usurezi sufletul. Daca tii durerea in tine va fi mai rau mai tarziu.
Sper ca nu te-am plictisit.
Toate cele bune si sarbatori fericite.

| cryssa a răspuns:

Pleci si tulaughing

| Ann3 a răspuns:

Asta e o situatie cu adevarat dificila! Imi pare rau sa aud ca sa mai stins o stea...roagate la Dumnezeu sal duca in rai unde ii va fi bine si te va pazi in viata! Imi pare chiar rau ...condoleante

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica pentru totdeauna?
daca e sus...condoleatze.pasteaza-l mereu in suflet, mereu va fi cu tine.
daca se muta...pastrati legatura...asta e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui asa; daca ramaneai cu mine imi erai ca un frate, dar daca pleci imi esti ca doi.

| boborock2011 explică:

Bai oameni buni, nu e vorba de moarte, pleaca in anglia, si credeti-ma, omu asta a plans cand am inventat o minciuna : ca voi pleca si eu un sua! smug