Un prieten obisnuit care se comporta frumos cu mine, iar eu sa ofer acelasi lucru.
În cazul asta m-ai ales pe mine.
Pai daca m-ai ales, te-am ales involuntar.
Bine ai venit in Comunitatea noastra TPU de prieteni morocănoși Sper sa nu devii si tu unul.
Un Einstein morocanos, care ma respecta doar pe mine (si alti cativa oameni misto).
Conform teoriei relativitatii, situatia e relativa în cazul unui morocănos
Deci, vorbim de o persoana relativ morocanoasa, ceea ce nu va schimba cu nimic situatia în cazul tau.
Joac-o p-asta!
Îți doresc sa fii întotdeauna înconjurat de astfel de prieteni.
Eu nu vorbesc de teorie. Am prieteni cu care altii nu pot schimba o vorba, de aroganti/morocanosi ce sunt.
Daca ar fi asa cu mine, nu am mai fi prieteni.
Înseamna ca nu am înțeles eu bine de la început. CORECT.
Nu stiu, un morocănos poate fi atat de nesuferit ca nici nu te mai gandesti daca el te iubeste sau nu.Chiar prin definitie morocănia este ura/rautate, si cum ura e antonim pentru iubire, se elimina cu totul din ecuatie.
Einstein imi convine. As invata chimie de la el apoi ajung prin america sa produc focoase nucleare pe bani frumosi
Un prieten obisnuit, gandul ca as fi prieten cu un al doilea Einstein ma inspaimanta
Buna strategie.Te folosesti de un morocanos, te prefaci ai fi prieten bun, îi accepti toate toanele, si dupa care tuleo în America
Si, la sfarsit de tot, el descopera ca te-ai folosit de el, nu îți mai e prieten, dar, dar, ai ramas cu banii, ce dumnezeu.
Merge ca prieten la o adica ca sa sustragi de la el niste informatii importante, dar prieten nu merge deloc.
Si în acelasi timp periculos ca o bombă cu ceas, sau poate pânâ la bombă descopera el ceva si ne scapa de un asa mare dezastru ca Big Bang.
A,am confundat notiunea de morocanie cu notiunea de mofturos.Ai dreptate nu mi-as dori in viata un om negativ. Doamne pazeste si apara.
Sper sa se întâmple asta măcar. Sa am un prieten tot timpul.