| yulya031 a întrebat:

Ce procent dintre relatiile amoroase din adolescenta se conctretizeaza intr-o casatorie?

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu as zice ca nici 1%. Insa casatoria nu este capatul de linie, ci casatoria care dureaza pana la sfarsitwinking Sunt atatea cazuri de casatorie la 18-20 ani care "se concretizeaza" in divort pe la 30, uneori lasand copii doar cu un parinte sau plimbati pana nu mai stiu unde le este casa. Oricum, relatiile amoroase din adolescenta sunt suficient de "concrete" si fara casatorie, totul la varsta aia are alt farmec, cu atat mai mult dragostea.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca exista vreun procentaj. Conteaza de persoane. Daca chiar se potrivesc, au multe sanse sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste, ce poate dura si 10 ani. Dupa casatorie insa, multe se schimba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca exista vreun procentaj. Conteaza de persoane. Daca chiar se potrivesc, au multe sanse sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste, ce poate dura si 10 ani. Dupa casatorie insa, multe se schimba.

| Alexandru a răspuns:

Daca cu zeci de ani in urma cand respectul de sine si fata de cei din jur era mare, cand un"te iubesc "era spus din tot sufletul si cu toata sinceritatea si dupa mult timp de la inceputul relatiei, acest procent era destul de mic ( din diferite motive, altele decat cele din zilele noastre), daramite acum cand tinerii sunt cum sunt ...procentul asta se apropie vertiginos, daca nu cumva chiar este zero.
Astea mai sunt doar simple vise. Sa faca din vis realitate, tine doar de adolescenti, insa ...nu. Astazi se cauta altceva...

| George1510 a răspuns:

E foarte greu...probabil 5-10 % dupa parerea mea big grin

mira
| mira a răspuns:

N-a facut nimeni vreo statistica. Din experienta mea de viata apreciez ca se realizeaza cam un 5%.

| shtephie a răspuns:

Ar fii ideal sa traim o poveste frumoasa din liceu si sa se conctretizeze mai tz printr'o casatorie! Cred ca 3- 5% se intampla asalaughing

| maryana5 a răspuns:

30. 6%! am folosit teoria relativitati si procesul spatiu-timp!

| Damian a răspuns:

6-7/100

Întrebări similare